Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care Hrana za Pse sa Piletinom 12 kg

Šifra: HPD606430
EAN: 052742040554
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Low Fat Hrana za Pse sa Piletinom
Izuzetno svarljiva kompletna dijetetska hrana za ljubimce za redukciju poremećaja apsorpcije creva, kompenzaciju lošeg varenja i egzokrine insuficijencije pankreasa kod odraslih pasa. Ova hrana ima povećane nivoe natrijuma i kalijuma i izuzetno svarljive sastojke.

i/d Low Fat suva hrana za pse je sjajnog ukusa, izuzetno svarljiva hrana sa niskim sadržajem mesti kojom se pomaže psima sa složenim poremećajima reakcije na masti (poput pankreatitisa i hiperlipidemije). Posebno je formulisana za pse koji zahtevaju izuzetno lako svarljivu hranu sa niskim sadržajem masti i dokazano spušta trigliceride u serumu, kod ljubimaca sa hipertrigliceridemijom (faktor rizika za pankreatitis).

Sa Hill’s vlasničkom ActivBiome+ tehnologijom sastojaka, klinički je dokazano da brzo neguje mikrobiomu creva za podršku digestivnog zdravlja i blagostanja. .

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • Pomaže u poboljšanju varenja, apsorpciji hranljivih materija
  • Podstiče aktivnost korisnih bakterija u crevima i poboljšava kvalitet stolice
  • Podstiče zdrav imuni sistem


Kako ovaj proizvod deluje:

  • Izuzetno lako svarljivo i sa niskim sadržajem masti
  • Jedinstvena mešavina prebiotika i đumbira
  • Obogaćeno klinički dokazanim antioksidansima i omega-3 masnim kiselinama


Primarne indikacije:

  • Pankreatitis - Hiperlipidemija - Egzokrina pankreatska insuficijencija (EPI) - Enteropatija sa gubitkom proteina (PLE) sa limfangiektazijom - Kašingov sindrom - Dijabetes sa hiperlipidemijom ili pankreatitisom


Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
100% garancija na zadovoljstvo *Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Žitarice, meso i derivati životinja (piletina 9%), ekstrakti biljnog proteina, derivati biljnog porekla, ulja i masti, seme, minerali, povrće (đumbir 1%), voće.
Visoko svarljivi sastojci: Pivski pirinač, piletina i ćuretina, sačma od kukuruznog glutena, životinjska mast.

Analitički sastojci: Proteini 28,3%, Sadržaj masti 21,5%, Sirova vlakna 0,94%, Sirovi pepeo 4,9%, Omega-3 masne kiseline 0,8%, Kalcijum 0,70%, Fosfor 0,46%, Natrijum 0,23%, Kalijum 0,72%, Magnezijum 0,06%; po kg: Vitamin A 8.824 IU, Vitamin D3 738 IU, Vitamin E 550 mg, Vitamin C 90 mg, Beta karoten 1,5 mg, L-Karnitin 574 mg.

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 45,4 mg, 3b202 (Jod) 1,1 mg, 3b405 (Bakar) 4,5 mg, 3b502 (Mangan) 4,7 mg, 3b603 (Cink) 79,5 mg, 3b801 (Selen) 0,1 mg, s prirodnim antioksidantima. 

Preporuka za hranjenje

Imajte u vidu – za klijente koji su prethodno jeli ovu hranu pre uključivanja ActivBiome+ tehnologije, preporučujemo da ljubimac polako pređe na nadograđenu formulu u periodu od 7 dana. Za dodatne informacije, posavetujte se sa svojim veterinarom.

Uputstvo za hranenje: Hraniti samo ovom hranom. Preporučuje se pre korišćenja zatražiti mišljenje veterinara. Hraniti preporučenom dnevnom količinom označenom na pakovanju prema veličini psa. Prilagodite dnevnu količinu hrane za održavanje optimalne težine, dnevnu količinu možete podeliti na dva ili više obroka.
Preporučen period korišćenja: u početku do 12 nedelja, ali doživotno u slučajevima hronične insuficijencije gušterače.
Sveža voda uvek treba da bude dostupna.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasli psi, Stariji psi
Svojstvo ishrane Prebiotička ishrana, Smanjeni udeo masti, Bolesti digestivnog sistema, Hiperlipidemija
Veličina pakovanja 12 kg
Ukus Piletina
Veličina psa Mali psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.