Početna Proizvodi Psi Ishrana Veterinarske dijete HPDD GI BIOM PILETINA I ŠARGAREPA STEW 354g

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Gulaš za Pse s Piletinom i dodatkom Šargarepe 354 g

Šifra: HPD605650
EAN: 052742037950
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Gulaš za Pse sa Piletinom i dodatom Šargarepom je lako svarljiva kompletna dijetetska hrana za kućne ljubimce, za sprečavanje poremećaja resorpcije u crevima i za kompenzaciju poremećaja varenja kod odraslih pasa. Ova hrana za kućne ljubimce obogaćena vlaknima ima povećan nivo natrijuma i kalijuma i lako svarljive sastojke.

Mnoge stvari mogu negativno uticati na probavno zdravlje vašeg psa, a kada vaš pas ima problema sa varenjem, to je potpuno neprijatno iskustvo za sve uključene. Dobra vest je da možete pomoći svom psu da se oseća bolje uz hranu koja revolucioniše pristup problemima sa crevima koja reaguju na vlakna tako što stavljate zdravlje mikrobioma - jedinstvenog ekosistema u crevima vašeg ljubimca - u prvi plan brige o varenju. Hill's-ovi nutricionisti i veterinari su formulisali Prescription Diet Gastrointestinal Biome sa jedinstvenom tehnologijom sastojaka ActivBiome+ za koju je klinički dokazano da pomaže učvršćivanju labave stolice za samo 24 sata i smanjuje mogućnost ponovnog pojave.

Glavne indikacije:

  • Enteropatije koje reaguju na vlakna (proliv iz debelog creva) - Zatvor - Oblici hronične enteropatije (inflamatorna bolest creva: IBD): dijareja koja reaguje na antibiotike, dijareja koja reaguje na steroide, dijareja koja reaguje na hranu - Infektivna dijareja - Kolitis (akutni ili hronični) - Kolitis izazvan stresom kod pasa težine manje od 14 kg - Histiocitni ulcerozni kolitis - Neoplazija - Nadutost - Insulin

Kako ovaj proizvod pomaže vašem ljubimcu:

  • Aktivno hrani crevni mikrobiom i promoviše redovnu i zdravu stolicu
  • Klinički dokazano pomaže u ograničavanju ponavljanja digestivnih poremećaja
  • Pomaže u smirivanju digestivnog trakta

Kako ovaj proizvod funkcioniše:

  • Revolucionarna tehnologija ActivBiome+ neguje mikrobiom vašeg ljubimca
  • Jedinstvena mešavina prebiotičkih vlakana
  • Stimuliše mikrobiom da proizvodi korisne postbiotike

Važno je da nastavite sa hranjenjem vašeg psa PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Digestive Care kako biste održali zdravlje probavnog sistema vašeg psa, čak i nakon što se simptomi poboljšaju. Obratite se svom veterinaru za sve dodatne informacije o tome kako PRESCRIPTION DIET može pomoći vašem psu da nastavi da uživa u srećnom i aktivnom životu.

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Napravljeno u SAD.

Uputstvo za hranjenje: Hranite samo ovom hranom. Preporučuje se da se pre upotrebe zatraži savet veterinara. Preporuka o dužini korišćenja: početno do 12 nedelja. Voda mora da bude stalno dostupna.

Neotvorenu konzervu čuvati na temperaturi višoj od 10 °C.
Nakon otvaranja čuvati u frižideru.
Najbolje upotrebiti do kraja/Lot broj: označeno na ambalaži.

Sastojci

Sastojci: Meso i prerađevine životinjskog porekla (piletina 8%), prerađevine biljnog porekla, žitarice, ekstrakti biljnih proteina, povrće (šargarepa 0,8%), ulja i masti, minerali, voće, seme. Lako svarljivi sastojci: Piletina, svinjska džigerica, pirinčano brašno, pirinčani skrob, biljno ulje.

Analitički sastav: Proteini 5,4%, Sadržaj masti 3,2%, Sirova vlakna 1,6%, Sirovi pepeo 1,4%, Vlaga 78,5%, Kalcijum 0,23%, Fosfor 0,12%, Natrijum 0,07%, Kalijum 0,20%, Magnezijum 0,02%; po kg: Vitamin A 11.401 IU, Vitamin D3 293 IU.

Dodaci po kg: Dodaci ishrani: 3b103 (Gvožđe) 10,6 mg, 3b202 (Jod) 0,3 mg, 3b405 (Bakar) 1,0 mg, 3b503 (Mangan) 2,3 mg, 3b603 (Cink) 33,7 mg. Tehnološki aditiv: Kalijum alginat 4,8 g. 

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Vlažna
Vrsta pakovanja hrane Konzerva
Starost Odrasli psi, Stariji psi
Svojstvo ishrane Bolesti digestivnog sistema, Osetljivo varenje, Prebiotička ishrana
Veličina pakovanja 354 g
Ukus Piletina, Šargarepa
Veličina psa Mali psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.