Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Hrana za Pse sa Piletinom 10 kg

Šifra: HPD605996
EAN: 052742026855
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Hrana za Pse sa Piletinom
Izuzetno svarljiva kompletna dijetetska hrana za ljubimce, za redukciju poremećaja apsorpcije creva i za kompenzovanje lošeg varenja kod odraslih pasa. Ova hrana za ljubimce obogaćena vlaknima ima povećan nivo natrijuma i kalijuma i izuzetno svarljive sastojke.

Gastrointestinal Biome hrana sa ActivBiome+, patentiranom Hill's tehnologijom sastojaka, klinički je pokazala da rešava pseću dijareju za 24 sata i smanjuje rizik od ponovne pojave. Posebno su ga formulisali nutricionisti i veterinari gastroenterolozi kako bi promovisali zdravu stolicu, hranili crevni mikrobiom i smanjili rizik od recidiva.

Na probavno zdravlje vašeg psa mogu negativno uticati mnoge stvari, a kada vaš pas ima probavne smetnje, to je potpuno neprijatno iskustvo za sve uključene. Dobra vest je da možete pomoći svom psu da se oseća bolje uz hranu koja revolucionira način pristupa problemima GI koji reaguju na vlakna stavljajući zdravlje mikrobioma – jedinstveni crevni ekosistem vašeg ljubimca – u prvi plan brige o GI.

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:
Klinički je dokazano da Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome pomaže učvršćivanju meke stolice za 24 sata i smanjuje rizik od ponovne pojave.

 • Aktivno hrani mikrobiom creva i podstiče redovnu zdravu stolicu
 • Klinički se pokazalo da pomaže u ograničavanju ponavljanja digestivnih smetnji
 • Pomaže u smirivanju digestivnog trakta


Kako ovaj proizvod deluje:

 • Revolucionarna tehnologija ActivBiome+ hrani mikrobiom vašeg ljubimca
 • Jedinstvena mešavina probiotičkih vlakana
 • Hrani mikrobiom za proizvodnju korisnih postbiotika


Primarne indikacije:
- Enteropatije koje reaguju na vlakna (dijareja debelog creva)
- Zatvor
- Oblici hronične enteropatije (inflamatorne bolesti creva):

 • Dijareja koja reaguje na antibiotike
 • Dijareja koja reaguje na steroide
 • Dijareja koja reaguje na hranu

- Infektivna dijareja
- Kolitis (akutni ili hronični)
- Stres kolitis kod pasa >14 kg
- Histiocitni ulcerozni kolitis
- Gastrointestinalna neoplazija
- Nadutost
- Insulinom

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
100% garancija na zadovoljstvo *Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Sastojci

Sastav: Pšenica, piletina (9%) i ćuretina, pivski pirinač, kukuruz, sačma od kukuruznog glutena, mlevena ljuska pekana, enzim za varenje, mekinje graška, životinjska mast, ječam, ovas, laneno seme, pulpa sušene repe, sojino ulje, sušena pulpa citrusa, minerali, riblje ulje, sušene brusnice, sušena bundeva, vitamini, sušeni đumbir, psilijum, mikroelementi i beta-karoten. Sa prirodnim antioksidantima (mešani tokoferoli).
Visoko svarljivi sastojci: Piletina i ćuretina, pivski pirinač, kukuruz, sačma od kukuruznog glutena, životinjska mast, biljno ulje.

Analitički sastojci: Proteini 21,4%, Udeo masti 13,3%, Vlakna 6,9%, Pepeo 6,0%, Kalcijum 0,96%, Fosfor 0,66%, Natrijum 0,36%, Kalijum 0,85%, Magnezijum 0,10%, po kg: Vitamin A 9.630 IU, Vitamin D3 700 IU, Vitamin E 700 mg, Vitamin C 110 mg, Beta-karoten 1,5 mg.

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 84,7 mg, 3b202 (Jod) 1,3 mg, 3b405 (Bakar) 8,4 mg, 3b502 (Mangan) 8,8 mg, 3b603 (Cink) 175 mg, 3b801 (Selen) 0,2 mg, s prirodnim antioksidantima.

Preporuka za hranjenje

Uputstva za hranjenje:  Isključivo hranite suvom i vlažnom preporučenom hranom Prescription Diet. Postepeno pređite na ovu novu hranu tokom 7 dana ili više. Preporučuje se pre korišćenja zatražiti mišljenje veterinara. Hraniti preporučenom dnevnom količinom označenom na pakovanju prema veličini psa. Dnevnu količinu možete podeliti na dva ili više obroka. 
Preporučen period korišćenja: početno do 12 nedelja. 
Sveža voda uvek treba da bude dostupna.

Važno je da nastavite sa hranjenjem PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Digestive Care hranom za pse kako biste pomogli u održavanju digestivnog zdravlja vašeg psa, čak i nakon što se simptomi poboljšaju. Posavetujte se sa svojim veterinarom za dodatne informacije o tome kako PRESCRIPTION DIET može pomoći vašem psu da nastavi da uživa u srećnom i aktivnom životu.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasli psi, Stariji psi
Svojstvo ishrane Prebiotička ishrana, Bolesti digestivnog sistema, Osetljiva probava
Veličina pakovanja 10 kg
Ukus Piletina
Veličina psa Srednje veliki psi, Veliki psi
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

 • Nastavi kupovinu
 • Pregled vaše korpe
 • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.