Početna Proizvodi Psi Ishrana Veterinarske dijete HPDD DERM DEFENSE PILETINA 1,5kg

Hill's Prescription Diet Derm Defense Hrana za Pse sa Piletinom 1,5 kg

Šifra: HPD606051
EAN: 052742044286
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET Derm Defense Hrana za Pse sa Piletinom
Kompletna dijetetska hrana za kućne ljubimce za podršku funkcije kože u slučajevima dermatoze i prekomernog gubitka dlake kod odraslih pasa. Ova hrana sadrži visoke nivoe linolne kiseline (LA) i zbir eikosapentaenoične kiseline (EPA) i dokozaheksaenske kiseline (DHA).

Formulisana s Histaguard Complex, patentirana mešavina bioaktivnih materija i fitonutrijenata smanjuje reakciju na alergene iz okoline tako što smanjuje unutrašnji odgovor na alergene i kreira barijeru smanjujući učestalost budućih epizoda.
Neprekidnim hranjenjem pomaže u normalizaciji imunog sistema na alergene s prirodnim izvorima polifenola.
Podržava zdravlje kože s vitaminom A, cinkom i omega-3 i 6 masnim kiselinama.

Postoje mnogo vrste iritacija iz životne sredine koja okružuju nas i naše ljubimce svakog dana, uključujući buve, polen i čak prašina u našim domovima. Kod nekih pasa ove iritacije mogu da izazovu bolesti kože koje mogu dovesti do grebanja, ponekad prekomernog. To je neprijatno za vašeg psa i može takođe predstavljati teškoće za sve ostale u porodici. Dobra vest je da većinu pasa s ovim bolestima kože mogu da se reše s pravilnom hranom.

Hill's nutricionisti i veterinari razvili su Prescription Diet Derm Defense kliničku ishranu specijalno formulisana za upravljanje osetljivostima na okruženje kod pasa. Ova suva hrana je proizvedena s piletinom i ima neodoljiv ukus kojeg će vaš pas voleti.

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • Pomaže u jačanju barijere kože
  • Podržava zdravu kožu iznutra
  • Formulisana za ublažavanje i hranjenje kože i krzna
  • S+OXSHIELD: Formulisana da promoviše urinarnu sredinu koja smanjuje opasnost od razvoja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala

Kako ovaj proizvod deluje:

  • S bioaktivnim materijama i fitonutrijentima za podršku zdravog imunog odziva
  • Visoki nivoi omega-3 i 6 masnih kiselina podržavaju zdravu kožu iznutra
  • Klinički dokazani antioksidanti, uključujući vitamin E, ublažavaju i hrane kožu i krzno

Važno je nastaviti hranjenje sa PRESCRIPTION DIET Derm Defense hranom za pse za pomoć u održavanju zdravlja kože vašeg psa, čak i posle poboljšanja simptoma. Posavetujte se sa svojim veterinarom za više informacija o tome kako PRESCRIPTION DIET hrana može da im pomogne da nastave uživanje u srećnom i aktivnom životu.

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Žitarice, meso i derivati životinjskog porekla (piletina 6%), ekstrakti biljnog proteina, ulja i masti, jaja i derivati jaja, semnke, derivati biljnog porekla, minerali. 

Analitički sastojci: Proteini 20,7%, Sadržaj masti 15,4%, Sirova vlakna 1,5%, Omega-3 masne kiseline 1,5%, Omega-6 masne kiseline 4,1%, EPA+DHA 0,52%, Linolna kiselina 3,9%, Sirov pepeo 4,8%, Kalcijum 0,67%, Fosfor 0,53%, Natrijum 0,26%, Kalijum 0,77%, Magnezijum 0,08%; po kg: Vitamin A 11.017 IU, Vitamin D3 852 IU, Vitamin E 800 mg, Vitamin C 90 mg, Beta karoten 1,5 mg. 

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 76,3 mg, 3b202 (Jod) 1,9 mg, 3b405 (Bakar) 7,5 mg, 3b502 (Mangan) 7,9 mg, 3b603 (Cink) 134 mg, 3b801 (Selen) 0,2 mg, s prirodnim antioksidantima. 

Preporuka za hranjenje

Hraniti samo ovom hranom. Preporučuje se pre korišćenja zatražiti mišljenje veterinara. Hraniti preporučenom dnevnom količinom označenom na pakovanju prema veličini psa. Prilagodite dnevnu količinu hrane za održavanje optimalne težine, dnevnu količinu možete podeliti na dva ili više obroka.

Preporučeni period korišćenja: u početku do 2 meseca.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Sveža voda uvek treba da bude dostupna.

 

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasli psi, Stariji psi
Svojstvo ishrane Problemi s kožom i dlakom
Veličina pakovanja 1,5 kg
Ukus Piletina
Veličina psa Mali psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.