Početna Proizvodi Psi Ishrana Veterinarske dijete HPDD D/D PATKA KONZERVA 370g

HPDD D/D PATKA KONZERVA 370g

Šifra: HPD8003U
EAN: 052742800301
Opis proizvoda

Hill's™ Prescription Diet™ Pas D/D Patka Konzerva 370g
Prescription Diet™ d/d™ Canine with Patka (23%) je potpuna dijetetska hrana za pse koja se preporučuje u slučaju netolerantnosti na sastojke i hranjive materije i za potporu zdravlju kože u slučaju dermatitisa i pojačanog gubitka dlake kod odraslih pasa. Ova dijetetska hrana se sastoji od specijalno izabranih izvora belančevina i ugljenohidrata sa visokim udelom esencijalnih masnih kiselina.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Vlažna
Vrsta pakovanja hrane Konzerva
Starost Odrasli psi
Svojstvo ishrane Alergija na hranu, Problemi s kožom i dlakom
Veličina pakovanja 370 g
Ukus Patka
Veličina psa Mali psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.