Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities Hrana za Mačke 1,5 kg

Šifra: HPD605912
EAN: 052742044378
Opis proizvoda

Kompletna dijetetska hrana za smanjenje intolerancije na sastojke i hranljive materije kod odraslih mačaka. Ova hrana sadrži izvor izabranih ugljenih hidrata i izvor hidrolizovanog proteina.

Osetljivost i intolerancija na hranu su potencijalno ozbiljni problemi koji mogu dovesti do stanja iritirane kože, krzna i ušiju ili čak do uznemirenosti gastrointestinalnog trakta. Mačke koje imaju osetljivost ili intoleranciju na hranu, poznate i kao neželjene reakcije na hranu, obično imaju neobičnu reakciju na proteine u hrani. Ako vaša mačka pati od neželjenih reakcija na hranu, još je važnije davati joj pravu hranu.

Neke mačke sa neželjenim reakcijama na hranu imaju kliničke znakove kompleksa eozinofilnih granuloma. Prescription Diet z/d hrana za mačke može da pomogne u rešavanju pruritskog dermatitisa, kompleksa eozinofilnih granuloma, hroničnog gastroenteritisa ili kolitisa i inflamatorne bolesti creva (IBD).

ActivBiome+ tehnologija sastojaka je vlasnička mešavina prebiotika koji su se pokazali da brzo neguju mikrobiom creva radi podrške digestivnom zdravlju i dobrobiti

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • Pomaže u smanjenju znakova neželjenih reakcija na hranu
  • Pomaže u promovisanju zdrave barijere kože
  • Obezbeđuje izvrstan kvalitet stolice
  • S+OXSHIELD: Formulisana da promoviše urinarnu sredinu koja smanjuje opasnost od razvoja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala.

Kako ovaj proizvod deluje:

  • Sa veoma hidrolizovanim životinjskim proteinom
  • Sa ribljim uljem, povećanim nivoima esencijalnih masnih kiselina i visokim nivoima vitamina E
  • Dokazana mešavina prebiotskih vlakana

Važno je nastaviti hranjenje sa PRESCRIPTION DIET z/d Food Sensitivities hranom za mačke za pomoć u smanjivanju intolerancije vaše mačke na hranu, čak i posle poboljšanja njenih simptoma. Posavetujte se sa svojim veterinarom za više informacija o tome kako PRESCRIPTION DIET hrana može da pomogne vašoj mački da nastavi uživanje u srećnom i aktivnom životu

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Žitarice, ekstrakti biljnog proteina, meso i derivati životinja, ulja i masti (riblje ulje 1%), minerali, derivati biljnog porekla, voće, seme.
Izvori proteina: Koncentrat proteina pirinča, hidrolizat pileće džigerice (15,2%).
Izvor ugljenih hidrata: Pivski pirinač.

Analitički sastojci: Proteini 32,0%, Sadržaj masti 15,1%, Sirova vlakna 2,0%, Sirovi pepeo 5,9%, Esencijalne masne kiseline 5,5%, Kalcijum 0,74%, Fosfor 0,62%, Natrijum 0,28%, Kalijum 0,91%, Magnezijum 0,07%; po kg: Vitamin A 6.690 IU, Vitamin D3 742 IU, Vitamin E 860 mg, Vitamin C 120 mg, Beta karoten 2,7 mg.

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 90,9 mg, 3b202 (Jod) 4,0 mg, 3b405 (Bakar) 10,7 mg, 3b502 (Mangan) 9,4 mg, 3b603 (Cink) 141 mg, s prirodnim antioksidantima.

Preporuka za hranjenje

Napomena – za kupce koji su prethodno hranili svoje ljubimce ovom ishranom pre uključivanja ActivBiome+ tehnologije, preporučuje se da se ljubimac prebaci na hranu sa nadograđenom formulom u periodu od 7 dana.

Hranite samo ovom hranom. Preporučuje se da se pre upotrebe ili produženja perioda upotrebe potraži savet veterinara. Hranite preporučenu dnevnu količinu označenu na pakovanju prema veličini mačke. Prilagodite dnevnu količinu da biste održali optimalnu težinu; možete podeliti količinu na dva ili više obroka.

Preporučeni period upotrebe: od tri do osam nedelja: ako nestanu znaci intolerancije, ova namirnica se u početku može koristiti do godinu dana. Sveža voda treba uvek biti dostupna.

Važno je da nastavite da hranite svoju mačku PRESCRIPTION DIET z/d Food Sensitivities da biste smanjili netoleranciju na hranu, čak i nakon što se simptomi poboljšaju. Obratite se svom veterinaru za sve dodatne informacije o tome kako PRESCRIPTION DIETmože pomoći vašoj mački da nastavi da uživa u srećnom i aktivnom životu.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suvom mestu.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasle mačke, Starije mačke
Svojstvo ishrane Alergija na hranu, Eliminaciona dijeta, Prebiotička ishrana
Veličina pakovanja 1,5 kg
Ukus Ostalo
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.