Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Food Sensitivities Hrana za Mačke 156 g

Šifra: HPD605609
EAN: 052742039541
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Hrana za Mačke
Kompletna suva dijetetska hrana za kućne ljubimce za smanjenje intolerancije na sastojke i hranljive materije kod odraslih mačaka. Ova dijetetska hrana za ljubimce sadrži izvor izabranih ugljenih hidrata i izvor hidrolizovanog proteina.

Osetljivost i intolerancija na hranu su potencijalno ozbiljni problemi koji mogu dovesti do stanja iritirane kože, krzna i ušiju ili čak do uznemirenosti gastrointestinalnog trakta. Mačke koje imaju osetljivost ili intoleranciju na hranu, poznate i kao neželjene reakcije na hranu, obično imaju neobičnu reakciju na proteine u hrani. Ako vaša mačka pati od neželjenih reakcija na hranu, još je važnije davati joj pravu hranu. Hill's nutricionisti i veterinari su razvili Prescription Diet z/d kliničku ishranu koja je posebno formulisana za smanjenje kožnih i digestivnih nakova kod intolerancija na hranu. U stvari, z/d je klinički dokazana ishrana koja pomaže u izbegavanju neželjenih reakcija na hranu. Ova konzervirana hrana ima mlevenu teksturu sa neodoljivim ukusom zbog kojih će ga mačka lako voleti.

Ojačana Hill’s ActivBiome+ tehnologijom sastojaka, vlasnička mešavina prebiotika, za koju je klinički dokazano da brzo neguje mikrobiomu creva za podršku digestivnog zdravlja i blagostanja.

Kako ovaj proizvod pomaže ljubimcu:

  • Pomaže u smanjenju znakova neželjenih reakcija na hranu
  • Pomaže u promovisanju zdrave barijere kože
  • Obezbeđuje izvrstan kvalitet stolice

Kako ovaj proizvod deluje:

  • Sa veoma hidrolizovanim životinjskim proteinom
  • Sa ribljim uljem, povećanim nivoima esencijalnih masnih kiselima i visokim nivoima vitamina E
  • Dokazana mešavina prebiotskih vlakana

Važno je nastaviti hranjenje sa hranom za mačke PRESCRIPTION DIET z/d Food Sensitivities za pomoć u smanjivanju intolerancije vaše mačke na hranu, čak i posle poboljšanja simptoma. Posavetujte se sa svojim veterinarom za više informacija o tome kako PRESCRIPTION DIET hrana može da pomogne vašoj mački da nastavi uživanje u srećnom i aktivnom životu.

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Meso i derivati životinja, derivati biljnog porekla, minerali, ulja i masti, voće, seme. 
Izvor proteina: Hidrolizat pileće džigerice. 
Izvor ugljenih hidrata: Kukuruzni skrob. 

Analitički sastojci: Proteini 9,2%, Sadržaj masti 5,3%, Sirova vlakna 0,60%, Esencijalne masne kiseline 1,3%, Sirovi pepeo 1,7%, Vlaga 72,5%, Kalcijum 0,23%, Fosfor 0,20%, Natrijum 0,09%, Kalijum 0,29%, Magnezijum 0,02%; po kg: Vitamin A 28.419 IU, Vitamin D3 480 IU. 

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 13,6 mg, 3b202 (Jod) 0,4 mg, 3b405 (Bakar) 1,3 mg, 3b503 (Mangan) 3,0 mg, 3b603 (Cink) 43,3 mg.

Preporuka za hranjenje

Imajte u vidu – za klijente koji su prethodno jeli ovu hranu pre uključivanja ActivBiome+ tehnologije, preporučujemo da ljubimac polako pređe na nadograđenu formulu u periodu od 7 dana. Za dodatne informacije, posavetujte se sa svojim veterinarom.

Uputstva za hranjenje: Hraniti samo ovom hranom. Preporučuje se pre korišćenja i produženja roka upotrebe da se zatraži savet veterinara. Preporučen period korišćenja: Od 3 do 8 nedelja, ako nestanu znakovi intolerancije, ova se hrana za životinje može početno koristiti do godinu dana. Sveža voda uvek treba da bude dostupna.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Vlažna
Vrsta pakovanja hrane Konzerva
Starost Odrasle mačke, Starije mačke
Svojstvo ishrane Alergija na hranu, Eliminaciona dijeta
Veličina pakovanja 156 g
Ukus Ostalo
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.