Početna Proizvodi Mačke Ishrana Veterinarske dijete HPDC W/D PILETINA KONZERVA 156g

HPDC W/D PILETINA KONZERVA 156g

Šifra: HPD9455
EAN: 052742945507
Opis proizvoda

Hill's™ Prescription Diet™ Mačka W/D Piletina Konzerva 156g
Prescription Diet™ w/d™feline s Piletinom (4%) je potpuna dijetetska hrana za odrasle mačke formulirana kako bi se regulisala potreba za glukozom - slučajevi dijabetes mellitus-a i kao potpora regulaciji metabolizma lipida u slučajevima hiperlipidemije. Sadrži nizak nivo ugljikohidrata koji brzo otpuštaju glukozu i ima nizak nivo masti i visoko razgradljive esencijalne masne kiseline. HRANJENJE: Hraniti samo ovom hranom. Preporučuje se mišljenje veterinara pre početka i/ili produžetka korišćenja. Preporučeno trajanje hranjenja: regulacija nivoa glukoze, inicijalno do 6 meseci; za regulaciju masnoća: početno 2 meseca. Sveža voda uvek mora biti dostupna. SASTOJCI: meso i derivati životinjskog porekla,derivati biljnog porekla, žitarice, minerali, ulja i masti. Izvori ugljenih hidrata: kukuruzni skrob.SASTOJCI: meso i derivati životinjskog porekla,derivati biljnog porekla, žitarice, minerali, ulja i masti. Izvori ugljenih hidrata: kukuruzni skrob.*100% garancija kvalitete, doslednosti i ukusa. Kupovina bez rizika. Najbolje upotrebiti do, serijski broj i neto masa: utisnuto je na pakovanju. Proizvođač: Hill's Pet Nutrition, Inc., P.O. Box 148, Topeka, KS 66601,SAD. www.HillsPet.com. Zemlja porekla: SAD. 

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Vlažna
Vrsta pakovanja hrane Konzerva
Starost Odrasle mačke
Svojstvo ishrane Kontrola telesne mase, Dijabetes
Veličina pakovanja 156 g
Ukus Piletina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.