Hill's Prescription Diet s/d Urinary Care Hrana za Mačke sa Piletinom 3 kg

Šifra: HPD605897
EAN: 052742042473
Opis proizvoda

Kompletna dijetetska hrana za kućne ljubimce za rastvaranje struvitnog kamena kod odraslih mačaka (uzrok mače bolesti donjeg urinarnog trakta, FLUTD). Ova hrana ima svojstva zakišeljavanja urina i sadrži nizak nivo magnezijuma.

Hill's PRESCRIPTION DIET s/d hrana za mačke je klinička hrana za podršku urinarnog zdravlja vaše mačke. To je hrana za urinarni trakt koja klinički dokazano rastvara struvitno kamenje za samo 6 dana (u proseku 13 dana). Ova suva hrana za mačke je proizvedena s piletinom i ima odličan ukus kojeg će vaša mačka voleti.

Kamen u bešici je kolekcija mineralnih kristala koji se kombinuju zajedno u urinarnom traktu. To može prouzrokovati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtevaju negu veterinara. Hill's nutricionisti i veterinari razvili su Prescription Diet s/d kliničku hranu za podršku urinarnog zdravlja vaše mačke. Ova suva hrana je proizvedena sa piletinom i ima neodoljiv ukus koji će vaša mačka voleti.

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • Povećava rastvorljivost struvitnih kristala, što pomaže kod rastvaranja
  • Svodi koncentraciju gradivnih blokova struvita u urinu na minimum

Kako ovaj proizvod deluje:

  • Promoviše poželjne pH nivoe urina
  • Niski nivoi magnezijuma i fosfora

Prescription Diet s/d suva hrana za mačke je namenjena samo za hranjenje s prekidima i nije preporučena za dugoročno hranjenje (preko 6 meseci). Posavetujte se sa vašim veterinarom za više informacija o tome kako Prescription Diet hrana može da pomogne vašoj mački da nastavi uživanje u srećnom i aktivnom životu.

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Žitarice, meso i derivati životinjskog porekla (piletina 18%), ulja i masti, ekstrakti biljnog proteina, jaja i derivati jaja, minerali. 

Analitički sastojci: Proteini 32,1%, Sadržaj masti 22,9%, Sirova vlakna 0,67%, Sirovi pepeo 5,9%, Hloridi 1,1%, Sumpor 0,75%, Kalcijum 0,87%, Fosfor 0,69%, Natrijum 0,32%, Kalijum 0,91%, Magnezijum 0,06%; po kg: Vitamin A 6.729 IU, Vitamin D3 559 IU, Vitamin E 525 mg, Beta-karoten 1,5 mg.

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 58,0 mg, 3b202 (Jod) 0,9 mg, 3b405 (Bakar) 5,7 mg, 3b502 (Mangan) 6,0 mg, 3b603 (Cink) 120 mg, 3b801 (Selen) 0,1 mg, s prirodnim antioksidantima.

Preporuka za hranjenje

Uputstva za hranjenje: Hranite samo ovom hranom. Preporučuje se da se pre upotrebe ili produženja perioda upotrebe potraži savet veterinara. Hranite preporučenu dnevnu količinu označenu na pakovanju prema veličini mačke. Prilagodite količinu hrane da održite optimalnu težinu, količinu možete podeliti na dva ili više obroka.
Preporučeni period upotrebe: Od 5 do 12 nedelja.
 

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasle mačke, Starije mačke
Svojstvo ishrane Infekcije mokraćnih kanala
Veličina pakovanja 3 kg
Ukus Piletina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.