Hill's Prescription Diet s/d Urinary Care Hrana za Mačke sa Piletinom 1,5 kg

Šifra: HPD605894
EAN: 052742918907
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET s/d Hrana za Mačke sa Piletinom
Kompletna dijetetska hrana za kućne ljubimce za rastvaranje struvitnog kamena kod odraslih mačaka (uzrok mače bolesti donjeg urinarnog trakta, FLUTD). Ova hrana ima svojstva zakišeljavanja urina i sadrži nizak nivo magnezijuma.

Hill's PRESCRIPTION DIET s/d hrana za mačke je klinička hrana za podršku urinarnog zdravlja vaše mačke. To je hrana za urinarni trakt koja klinički dokazano rastvara struvitno kamenje za samo 6 dana (u proseku 13 dana). Ova suva hrana za mačke je proizvedena s piletinom i ima odličan ukus kojeg će vaša mačka voleti.

Kamen u bešici je kolekcija mineralnih kristala koji se kombinuju zajedno u urinarnom traktu. To može prouzrokovati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtevaju negu veterinara. Hill's nutricionisti i veterinari razvili su Prescription Diet s/d kliničku hranu za podršku urinarnog zdravlja vaše mačke. Ova suva hrana je proizvedena sa piletinom i ima neodoljiv ukus koji će vaša mačka voleti.

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • Povećava rastvorljivost struvitnih kristala, što pomaže kod rastvaranja
  • Svodi koncentraciju gradivnih blokova struvita u urinu na minimum


Kako ovaj proizvod deluje:

  • Promoviše poželjne pH nivoe urina
  • Niski nivoi magnezijuma i fosfora


Prescription Diet s/d suva hrana za mačke je namenjena samo za hranjenje s prekidima i nije preporučena za dugoročno hranjenje (preko 6 meseci). Posavetujte se sa vašim veterinarom za više informacija o tome kako Prescription Diet hrana može da pomogne vašoj mački da nastavi uživanje u srećnom i aktivnom životu.

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Žitarice, meso i derivati životinjskog porekla (piletina 18%), ulja i masti, ekstrakti biljnog proteina, jaja i derivati jaja, minerali. 

Analitički sastojci: Proteini 32,1%, Sadržaj masti 22,9%, Sirova vlakna 0,67%, Sirovi pepeo 5,9%, Hloridi 1,1%, Sumpor 0,75%, Kalcijum 0,87%, Fosfor 0,69%, Natrijum 0,32%, Kalijum 0,91%, Magnezijum 0,06%; po kg: Vitamin A 6.729 IU, Vitamin D3 559 IU, Vitamin E 525 mg, Beta-karoten 1,5 mg.

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 58,0 mg, 3b202 (Jod) 0,9 mg, 3b405 (Bakar) 5,7 mg, 3b502 (Mangan) 6,0 mg, 3b603 (Cink) 120 mg, 3b801 (Selen) 0,1 mg, s prirodnim antioksidantima.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasle mačke, Starije mačke
Svojstvo ishrane Infekcije mokraćnih kanala
Veličina pakovanja 1,5 kg
Ukus Piletina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.