Hill's Prescription Diet r/d Weight Loss Hrana za Mačke sa Piletinom 1,5 kg

Šifra: HPD605927
EAN: 052742918709
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET r/d Hrana za Mačke sa Piletinom
Kompletna suva dijetetska hrana za kućne ljubimce za smanjenje prekomerne telesne težine kod odraslih mačaka. Ova hrana je energetski siromašna.

Čak i mala dodatna težina može uticati na kvalitet života ljubimca i odnos sa porodicom, jer dodatna težina može smanjiti vreme igranja, uticati na pokretljivost i doživotno na opšte zdravlje vaše mačke.

Hill's nutritconisti i veterinari razvili su Prescription Diet r/d kliničku hranu specijalno formulisanu za podršku i gubitak težine kod mačaka. Zapravo, r/d je klinički dokazana hrana za zdrav gubitak težine za samo 4 sedmice. Ova suva hrana je proizvedena sa piletinom i ima neodoljiv ukus koji će vaša mačka voleti.

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • Pomaže u sagorevanju telesne masti i održavanju vitkih mišića
  • Pomaže zasićenost i zadovoljstvo vaše mačke
  • Podržava zdrav imuni sistem
  • S+OXSHIELD: Formulisana da promoviše urinarnu sredinu koja smanjuje opasnost od razvoja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala

Kako ovaj proizvod deluje:

  • Efikasni nivoi L-karnitina pomažu u sagorevanju telesne masti i održavanju vitkih mišića
  • Optimalna mešavina rastvorljivih i nerastvorljivih vlakana za zasićenost i zadovoljstvo vaše mačke
  • Klinički dokazani antioksidanti podržavaju zdrav imuni sistem

Hill's Prescription Diet r/d suva hrana za mačke s piletinom je namenjena samo za hranjenje sa prekidima i nije preporučena za dugoročno hranjenje (preko 6 meseci). Posavetujte se sa svojim veterinarom za više informacija o tome kako Prescription Diet hrana može da pomogne vašoj mački da nastavi uživanje u srećnom i aktivnom životu.

Nije preporučljiva za:
Rastući mačići, skotna mačka ili mačka dojilja.
Pacijenti koji istovremeno koriste acidifikatori urina, sa umerenom ili naprednom insuficijencijom srca, bubrežnom bolešću, bolešću jetre, iscrpljenošću, hipermetabolizmom, dehidracijom i premalom težinom.

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Meso i derivati životinjskog porekla (piletina 18%), žitarice, ekstrakti biljnog proteina, derivati biljnog porekla, ulja i masti, minerali. 

Analitički sastojci: Proteini 36,9%, Udeo masti 9,8%, Sirova vlakna 12,6%, Sirovi pepeo 5,9%, Kalcijum 0,90%, Fosfor 0,78%, Natrijum 0,35%, Kalijum 0,87%, Magnezijum 0,07%; po kg: Vitamin A 7.176 IU, Vitamin D3 585 IU, Vitamin E 500 mg, Vitamin C 85 mg, Beta karoten 1,5 mg, L-karnitin 567 mg. 

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 61,5 mg, 3b202 (Jod) 1,0 mg, 3b405 (Bakar) 6,1 mg, 3b502 (Mangan) 6,4 mg, 3b603 (Cink) 127 mg, 3b801 (Selen) 0,1 mg, s prirodnim antioksidantima.

Energija koja se može metabolizirati: 3.149 kcal/kg. 

Preporuka za hranjenje

Hranite iskljućivo ovom hranom. Preporučuje se da se pre upotrebe posavetujete sa veterinarom. Hranite preporučenu dnevnu količinu u skladu sa idealnom težinom mačke. Preporučuje se prelazni period kada počnete da hranite mačke. Za uspešan gubitak težine ili održavanje idealne telesne težine, preporučeni dnevni energetski unos ne sme se prekoračiti.
Prilagodite količinu i broj obroka prema savetu vašeg veterinara.

Preporučeni period upotrebe: do postizanja ciljne telesne mase.
Sveža voda treba uvek biti dostupna.

Zaštititi od vlage.
Čuvati na hladnom i suvom mestu.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasle mačke, Starije mačke
Svojstvo ishrane Smanjenje telesne mase
Veličina pakovanja 1,5 kg
Ukus Piletina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.