Hill's Prescription Diet Metabolic Hrana za Mačke sa Piletinom 1,5 kg

Šifra: HPD605941
EAN: 052742214702
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET Metabolic Hrana za Mačke sa Piletinom
Kompletna suva dijetetska hrana za kućne ljubimce za smanjenje prekomerne telesne težine i održavanje zdrave težine kod odraslih mačaka. Ova hrana je energetski siromašna.

Čak i mala dodatna težina može uticati na kvalitet života ljubimca i odnos sa porodicom, jer dodatna težina može smanjiti vreme igranja, uticati na pokretljivost i doživotno na opšte zdravlje vaše mačke. Održavanje idealne težine može uticati na očekivano trajanje života smanjivanjem opasnosti od bolesti povezani težinom.

Hill's nutricionisti i veterinari razvili su Prescription Diet Metabolic kliničku ishranu formulisanu da pomogne u gubitku težine mačaka i održavanje idealne težine. Radi prirodno sa jedinstvenim korišćenjem energije vaše mačke za lak i efikasan način gubitka težine. Ova hrana stimuliše prirodnu sposobnost mačke da sagoreva mast i obezbeđuje energiju za aktivnu igru. Njena jedinstvena mešavina vlakana pomaže zasićenost i zadovoljstvo mačke. Zapravo, 88% ljubimaca je izgubilo težinu kod kuće za 2 meseca kada su hranjeni Metabolic hranom. Ova suva hrana je proizvedena sa piletinom i ima neodoljiv ukus koji će vaša mačka voleti.

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • 88% ljubimaca izgubilo je na težini kod kuće
  • Pomaže da se izgubljena težine ne vrati i obezbeđuje energiju za aktivnu igru
  • Lako gubljenje težine: mačke gube na težini bez prekomernog smanjena količine porcije
  • S+OXSHIELD: Formulisana da promoviše urinarnu sredinu koja smanjuje opasnost od razvoja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala


Kako ovaj proizvod deluje:

  • Radi prirodno sa jedinstvenim korišćenjem energije vaše mačke za lak i efikasan način gubitak težine.
  • Podržava prirodnu sposobnost mačke za sagorevanje masti
  • Jedinstvena mešavina vlakana pomaže zasićenost i zadovoljstvo mačke


Važno je nastaviti hranjenje sa hranom za mačke PRESCRIPTION DIET Metabolic za pomoć u upravljanju težine vaše mačke, čak i posle postizanja njihove idealne težine. Redovne provere sa vašim veterinarom su važne da biste osigurali da vaša mačka ostane zdrava.

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Meso i derivati životinjskog porekla (piletina 16%), ekstrakti biljnog proteina, žitarice, derivati biljnog porekla, povrće, ulja i masti, seme, minerali. 

Analitički sastojci: Proteini 38,2%, udeo masti 12,8%, vlakna 9,3%, pepeo 5,9%, kalcijum 0,93%, fosfor 0,72%, natrijum 0,32%, kalijum 0,71%; magnezijum 0,09%, po kg: Vitamin A 9.745 IU, vitamin D3 745 IU, vitamin E 810 mg, vitamin C 122 mg, beta karoten 1,5 mg. 

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 65,9 mg, 3b202 (Jod) 1,6 mg, 3b405 (Bakar) 6,5 mg, 3b502 (Mangan) 126 mg, 3b603 (Cink) 136 mg, 3b801 (Selen) 0,2 mg, s prirodnim antioksidantima.

Energija koja se može metabolizirati: 3.451 kcal/kg. 

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasle mačke, Starije mačke
Svojstvo ishrane Smanjenje telesne mase, Kontrola telesne mase
Veličina pakovanja 1,5 kg
Ukus Piletina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.