Hill's Prescription Diet m/d Diabetes Care Hrana za Mačke sa Piletinom 1,5 kg

Šifra: HPD605918
EAN: 052742868509
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET m/d Hrana za Mačke sa Piletinom
Kompletna suva dijetetska hrana za kućne ljubimce za regulisanje snabdevanja glukozom (Diabetes mellitus) kod odraslih mačaka. Ova hrana sadrži nizak nivo mono- i disaharida.

Primarne indikacije:

 • Dijabetes kod mačaka sa premalom težinom, sa normalnom težinom, sa blagom prekomernom težinom ili gojaznim mačkama
 • Jetrena lipidoza (ne-encefalopatska)


Čak i malo dodatne težine može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema. Dodatna težina smanjuje vreme igranja, utiče na pokretljivost i opšte zdravlje vaše mačke. U činjenice koje doprinose dobijanju na težini spadaju starost, nedostatak vežbanja i prekomerno hranjenje. Pored učestalih fizičkih vežbi, izbor pravilne hrane igra veoma važnu ulogu u pomaganju mačkama da postignu svoju pravilnu težinu. Hill's nutricionisti i veterinari razvili su Prescription Diet m/d kliničku hranu da pomogne mačkama da izgube na težini i regulišu šećer u krvi.

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

 • Klinička ishrana koja pomaže mačkama u gubitku težine
 • Podržava jedinstvene nutritivne potrebe mačaka sa dijabetesom
 • Podržava zdrav imuni sistem
 • S+OXSHIELD: Formulisana da promoviše urinarnu sredinu koja smanjuje opasnost od razvoja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala


Kako ovaj proizvod deluje:

 • Klinički dokazani nivoi L-karnitina
 • Visok sadržaj proteina i optimalan nivo ugljenih hdirata pomažu u regulaciji šećera u krvi
 • Klinički dokazani antioksidanti


Važno je nastaviti hranjenje sa hranom za mačke PRESCRIPTION DIET m/d Diabetes Care za pomoć u upravljanju dijabetesa vaše mačke. Posavetujte se sa svojim veterinarom za više informacija o tome kako PRESCRIPTION DIET hrana može da im pomogne da nastave uživanje u srećnom i aktivnom životu.

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Ekstrakti biljnog proteina, meso i derivati životinjskog porekla (piletina 13%), ulja i masti, žitarice, derivati biljnog porekla, minerali.
Izvor ugljenih hidrata: Pšenica. 

Analitički sastojci: Proteini 47,7%, Sadržaj masti 19,1%, Sirova vlakna 3,4%, Skrob 12,0%, Ukupni šećeri 0,48%, Sirovi pepeo 5,9%, Kalcijum 0,82%, Fosfor 0,72%, Natrijum 0,28%, Kalijum 0,79%, Magnezijum 0,09%; po kg: Vitamin A 7.097 IU, Vitamin D3 575 IU, Vitamin E 550 mg, Vitamin C 90 mg, Beta karoten 1,5 mg, L-karnitin 577 mg. 

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 47,0 mg, 3b202 (Jod) 1,2 mg, 3b405 (Bakar) 4,6 mg, 3b502 (Mangan) 4,9 mg, 3b603 (Cink) 82,3 mg, 3b801 (Selen) 0,1 mg, s prirodnim antioksidantima.

Energija koja može da se metaboliše (izračunata): 16,5 MJ/kg. 

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasle mačke, Starije mačke
Svojstvo ishrane Smanjenje telesne mase, Dijabetes
Veličina pakovanja 1,5 kg
Ukus Piletina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

 • Nastavi kupovinu
 • Pregled vaše korpe
 • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.