HPDC M/D 1,5kg

Šifra: HPD8685U
Opis proizvoda

Hill's™ Prescription Diet™ Mačka M/D 1,5 kg
Prescription Diet™ m/d™ Feline Piletina (32%) je potpuna dijetetska hrana za mačke formulirana kako bi se regulisala potreba glukozom - slučajevi diabetes mellitus-a ili kao potpora u smanjenju prekomerne telesne težine. Sadrži nizak nivo ugljikohidrata koji brzo otpuštaju glukozu i ima nizak nivo energije. UPUSTVA ZA HRANJENJE: Hraniti samo ovom hranom. Preporučuje se mišljenje veterinara pre početka i/ili produžetka korišćenja. Preporučeno trajanje hranjenja: regulacija nivoa glukoze, inicijalno do 6 meseci; za smanjenje prekomerne telesne težine: sve dok se ne postigne ciljana telesna težina. Sveža voda uvek mora biti dostupna. SASTOJCI: ekstrakti biljnog porijekla, meso i derivati životinjskog porijekla, žitarice, ulja i masti,derivati biljnog porijekla, minerali. Izvori ugljikohidrata: sirutka. ANALITIČKI SASTAV: Sirovi proteini 12,7%, Sirove masti 5,3%,  Škrob 2,4%,Ukupno šečer <0,5%, Sirova vlaknina 1,8%, Sirovi pepeo 1,4 %,  Vlaga 74,6%, Kalcijum 0,20%, Fosfor 0,18%,  Natrijum 0,09%, Kalijum 0,19%,  Magnezijum 0,02%

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasle mačke
Svojstvo ishrane Kontrola telesne mase, Dijabetes
Veličina pakovanja 1,5 kg
Ukus Piletina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.