Hill's Prescription Diet l/d Liver Care Hrana za Mačke sa Piletinom 1,5 kg

Šifra: HPD605968
EAN: 052742869506
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET l/d Hrana za Mačke sa Piletinom
Kompletna suva dijetetska hrana za kućne ljubimce koja pruža podršku funkciji jetre u slučajevima hronične insuficijencije jetre kod odraslih mačaka. Ova hrana ima umeren nivo izabranog i izuzetno svarljivog proteina.

Jetra vaše mačke obavlja mnoge funkcije, uključujući metabolizam hranljivih materija, uklanjanje toksičnih materija iz krvi i skladištenje vitamina i minerala. Jetra ima neverovatnu mogućnost samostalnog oporavka i regeneracije, a ishrana igra vitalnu ulogu u ovom procesu. Hill's nutricionisti i veterinari su razvili Prescription Diet l/d, kliničku hranu koja je posebno formulisana za podršku zdravlja jetre vaše mačke. Zapravo, l/d je formulisana da pomogne u zaštiti vitalne funkcije jetre.

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • Pomaže da se tkivo jetre samo oporavi
  • Pomaže u izbegavanju nutritivnih nedostataka i viškova povezanih sa problemima sa jetrom
  • Podržava zdrav imuni sistem


Kako ovaj proizvod deluje:

  • Kontrolisan nivo lako svarljivog proteina
  • L-karnitin pomaže konverziju masti u energiju u jetri
  • Klinički dokazani antioksidanti


Važno je nastaviti hranjenje sa hranom za mačke PRESCRIPTION DIET l/d Liver Care za pomoć u održavanju zdravlja jetre vaše mačke, čak i posle poboljšanja simptoma problema sa jetrom. Posavetujte se sa vašim veterinarom za više informacija o tome kako PRESCRIPTION DIET hrana može da im pomogne da nastave uživanje u srećnom i aktivnom životu.

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Žitarice, meso i derivati životinjskog porekla (piletina 13%), ulja i masti, ekstrakti biljnog proteina, jaja i derivati jaja, seme, derivati biljnog porekla, minerali.
Izvori proteina: Piletina i ćuretina, sačma od kukuruznog glutena, dehidrirana cela jaja. 

Analitički sastojci: Proteini 29,6%, Udeo masti 21,0%, Sirova vlakna 1,7%, Sirovi pepeo 5,3%, Kalcijum 0,86%, Fosfor 0,63%, Natrijum 0,22%, Kalijum 0,77%, Magnezijum 0,08%; po kg: Vitamin A 43.301 IU, Vitamin D3 609 IU, Vitamin E 550 mg, Vitamin C 90 mg, Beta-karoten 1,5 mg, L-karnitin 920 mg, Ukupni bakar 7,3 mg. 

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 9,8 mg, 3b202 (Jod) 1,0 mg, 3b502 (Mangan) 6,1 mg, 3b603 (Cink) 167 mg, 3b801 (Selen) 0,2 mg, sa prirodnim antioksidansom. 

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasle mačke, Starije mačke
Svojstvo ishrane Zatajenje jetre
Veličina pakovanja 1,5 kg
Ukus Piletina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.