Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care Hrana za Mačke sa Piletinom 156 g

Šifra: HPD606345
EAN: 052742462806
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Hrana za Mačke sa Piletinom
Visoko svarljiva kompletna vlažna dijetetska hrana za redukciju poremećaja apsorpcije creva, kompenzaciju lošeg varenja i egzokrine insuficijencije pankreasa kod mačaka. Ova hrana ima povećane nivoe natrijuma i kalijuma i izuzetno svarljive sastojke.

Hill's Prescription Diet i/d hrana za mačke je posebno formulisana za lako privikavanje kod pacijenata sa akutnom dijarejom, hroničnim enteropatijama ili pankreatitisom i drugim stanjima koji dovode do lošeg varenja i/ili loše apsorpcije. Hill's Prescription Diet i/d hrana može da se daje dugoročno pacijentima koji zahtevaju izuzetno lako svarljivu hranu sa umerenim nivoima masti.
Za optimalan oporavak od akutne GI bolesti, preporučujemo davanje ove hrane najmanje 7 dana (1-2 nedelje za akutne slučajeve, 3-12 nedelja za loše varenje ili dugoročno prema potrebi).

ActivBiome+ tehnologija sastojaka je jedinstvena mešavina prebiotika koji su se pokazali da brzo neguju mikrobiom creva radi podrške digestivnom zdravlju i dobrobiti

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:
Hill's Prescription Diet i/d hrana za mačke je ishrana izvrsnog ukusa koja klinički dokazano neguje mikrobiomu creva i pomaže smirivanju digestivnih poremećaja.

 • Veoma ukusna ishrana koja dopunjuje izgubljene hranljive sastojke
 • Deluje brzo u podsticanju zdrave stolice i poboljšava varenje
 • Pomaže u oporavku nivoa energije i podstiče zdrav imuni sistem
 • Ispunjava posebne nutritivne potrebe mačića i odraslih mačaka
 • S+OXSHIELD: Formulisana da promoviše urinarnu sredinu koja smanjuje opasnost od razvoja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala


Kako ovaj proizvod deluje:

 • Izuzetno lako svarljiva formula koja podržava laku apsorpciju hranljivih materija
 • Jedinstvena prebiotska mešavina koja podstiče aktivnost korisnih bakterija u crevima
 • Napravljeno sa Hill's vlasničkom tehnologijom ActivBiome+ sastojaka, posebnom mešavinom prebiotskih vlakana, radi brze nege mikrobioma creva
 • Visok nivo elektrolita i B vitamina
 • Klinički dokazani antioksidansi
 • Poseduje dodate omega-3 i omega-6 masne kiseline


Važno je nastaviti hranjenje sa PRESCRIPTION DIET i/d Digestive Care hranom za pomoć u održavanju zdravlja sistema za varenje kod vaše mačke, čak i posle poboljšanja simptoma. Posavetujte se sa svojim veterinarom za više informacija o tome kako PRESCRIPTION DIET hrana može da pomogne vašoj mački da nastavi uživanje u srećnom i aktivnom životu.

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Neotvorenu konzervu čuvati na +10 °C. Nakon otvaranja čuvati u frižideru.
Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Svinjska džigerica, piletina (16%), pirinčano brašno, protein krompira, minerali, riblje ulje, enzim za varenje, laneno seme, životinjska mast, mlevena ljuska pekana, pulpa sušene repe, pulpa sušenih citrusa, vitamini, taurin, sušene brusnice i mikroelementi. Visoko svarljivi sastojci: Svinjska džigerica, piletina, životinjska mast. 

Analitički sastojci: Proteini 9,7%, Sadržaj masti 6,1%, Sirova vlakna 0,48%, Sirovi pepeo 2,0%, Vlaga 74,1%, Kalcijum 0,31%, Fosfor 0,23%, Natrijum 0,13%, Kalijum 0,24%, Magnezijum 0,02%; po kg: Vitamin A 42.522 IU, Vitamin D3 324 IU. 

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 10,9 mg, 3b202 (Jod) 0,3 mg, 3b405 (Bakar) 1,0 mg, 3b503 (Mangan) 2,4 mg, 3b603 (Cink) 34,5 mg. 

Preporuka za hranjenje

Imajte u vidu – za klijente koji su prethodno jeli ovu hranu pre uključivanja ActivBiome+ tehnologije, preporučujemo da ljubimac polako pređe na nadograđenu formulu u periodu od 7 dana. Za dodatne informacije, posavetujte se sa svojim veterinarom.

Hraniti samo ovom hranom. Preporučuje se pre korišćenja zatražiti mišljenje veterinara. Ispunjava posebne nutritivne potrebe mačića i odraslih mačaka

Preporučen period korišćenja: u početku do 12 nedelja, ali doživotno u slučajevima hronične insuficijencije gušterače.
Sveža voda uvek treba da bude dostupna.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Vlažna
Vrsta pakovanja hrane Konzerva
Starost Mačići, Odrasle mačke, Starije mačke
Svojstvo ishrane Prebiotička ishrana, Bolesti digestivnog sistema, Akutni gastroenteritis
Veličina pakovanja 156 g
Ukus Piletina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

 • Nastavi kupovinu
 • Pregled vaše korpe
 • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.