Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Hrana za Mačke sa Piletinom 1,5 kg

Šifra: HPD605850
EAN: 052742027005
Opis proizvoda

Izuzetno svarljiva kompletna dijetetska hrana za redukciju poremećaja apsorpcije creva i za kompenzovanje lošeg varenja kod odraslih mačaka. Ova hrana za ljubimce obogaćena vlaknima ima povećan nivo natrijuma i kalijuma i izuzetno svarljive sastojke.

Gastrointestinal Biome suva hrana za mačke sa ActivBiome+, zaštićenom Hill's tehnologijom sastojaka, pokazala je kliničku efikasnost kod mačaka sa dijarejom ili konstipacijom za samo 24 sata. Posebno su ju formulisali nutricionisti i veterinari za negu varenja kako bi promovisali zdravu stolicu, hranili crevni mikrobiom i pomogli u smanjenju rizika od recidiva.

Na probavno zdravlje vaše mačke mogu negativno uticati mnoge stvari, a kada vaša mačka ima probavne smetnje, to je potpuno neprijatno iskustvo za sve uključene. Dobra vest je da možete pomoći vašoj mački da se oseća bolje uz hranu koja revolucioniše način pristupa problemima GI koji reaguju na vlakna tako što stavljate zdravlje mikrobioma – jedinstveni crevni ekosistem vašeg ljubimca – u prvi plan brige o GI.

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:
Klinički je dokazano da Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome promoviše redovnu zdravu stolicu za samo 24 sata i pomaže u smanjenju rizika od ponovne pojave.

  • Deluje brzo kako bi hranio mikrobiom creva i promovisao zdravu stolicu
  • Promoviše rast korisnih crevnih bakterija za održavanje zdravlja probave
  • Pomaže u ograničavanju ponavljanja probavnih smetnji


Kako ovaj proizvod deluje:

  • Vlasnička tehnologija ActivBiome+ hrani mikrobiom vašeg ljubimca
  • Jedinstvena mešavina prebiotičkih vlakana
  • Stimuliše mikrobiom da proizvodi korisne postbiotike


Važno je da nastavite sa hranjenjem PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Digestive Care hranom kako biste pomogli u održavanju digestivnog zdravlja vaše mačke, čak i nakon što se simptomi poboljšaju. Posavetujte se sa svojim veterinarom za dodatne informacije o tome kako PRESCRIPTION DIET hrana može pomoći vašoj mački da nastavi da uživa u srećnom i aktivnom životu.

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Žitarice, meso i derivati životinjskog porekla (piletina 14%), ekstrakti proteina iz povrća, derivati poreklom od povrća, ulja i masti, voće, minerali, seme.
Visoko svarljivi sastojci: Piletina i ćuretina, sačma od kukuruznog glutena, životinjska mast, pivski pirinač, kukuruz.

Analitički sastojci: Proteini 34,4%, udeo masti 17,2%, vlakna 5,3%, pepeo 5,6%, kalcijum 0,77%, fosfor 0,62%, natrijum 0,28%, kalijum 0,87%; magnezijum 0,07%, po kg: Vitamin A 11.127 IU, vitamin D3 915 IU, vitamin E 675 mg, vitamin C 110 mg, beta karoten 1,5 mg.

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (gvožđe) 66,7 mg, 3b202 (jod) 1,0 mg, 3b405 (bakar) 6,6 mg, 3b502 (mangan) 6,9 mg, 3b603 (cink) 138 mg, 3b801 (selen) 0,2 mg, s prirodnim antioksidantima.

Preporuka za hranjenje

Uputstva za hranjenje: Isključivo hranite suvom i vlažnom preporučenom hranom Prescription Diet. Postepeno pređite na ovu novu hranu tokom 7 dana ili više. Preporučuje se pre korišćenja zatražiti mišljenje veterinara. Hraniti preporučenom dnevnom količinom označenom na pakovanju prema veličini mačke. Dnevnu količinu možete podeliti na dva ili više obroka. 

Preporučen period korišćenja: početno do 12 nedelja. 

Sveža voda uvek treba da bude dostupna.
Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

 

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasle mačke, Starije mačke
Svojstvo ishrane Tegobe pri varenju, Prebiotička ishrana, Bolesti digestivnog sistema
Veličina pakovanja 1,5 kg
Ukus Piletina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.