Početna Proizvodi Mačke Ishrana Veterinarske dijete HPDC C/D MULTICARE PILETINA KESICA 400g

HPDC C/D MULTICARE PILETINA KESICA 400g

Šifra: HPD5482
EAN: 052742548203
Opis proizvoda

Hill's™ Prescription Diet™ Mačka C/D Multicare Piletina Kesica 400g
Prescription Diet™ c/d™ Multicare Feline sa piletinom (32%) ) je potpuna dijetetska hrana za odrasle mačke za smanjivanje i sprečavanje ponovnog nastanka struvitnih kamenaca (uzroka bolesti donjeg mokraćnog sastava, FLUTD). Ova hrana zakišeljava mokraću i sadrži nizak nivo magnezijuma. UPUTSTVO ZA HRANJENJE: Hranite isključivo ovom hranom. Preporučuje se pre korišćenja zatražiti savet veterinara. Hranite tačnom količinom naznačenom na pakovanju prema veličini Vaše mačke. Prilagodite količinu kako bi održali optimalnu telesnu masu; ovu količinu možete podeliti u 2 ili više obroka dnevno. Preporučeno vreme upotrebe: inicijalno do 6 meseci i nastavak korištenja prema mišljenju veterinara. Sveža voda mora uvek biti dostupna. SASTOJCI: Žitarice, meso i derivati životinjskog porekla, ekstrakti biljnih belančevina, ulja i masti, riba i riblji derivati, minerali,semenke. Sastojci koji zakišeljavaju mokraću: DL-metionin.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasle mačke
Svojstvo ishrane Otapanje struvitnog kamenja, Sprečavanje nastanka struvitnog kamenja
Veličina pakovanja 400 g
Ukus Piletina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.