Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care Hrana za Mačke sa Piletinom 1,5 kg

Šifra: HPD605875
EAN: 052742918501
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Hrana za Mačke sa Piletinom
Kompletna suva dijetetska hrana za kućne ljubimce za smanjenje ponovne pojave struvitnih kamenaca (uzrok mačje bolesti donjeg urinarnog trakta, FLUTD), za rastvaranje struvitnog kamenja i smanjenje pojave oksalatnog kamenja kod odraslih mačaka. Ova hrana ima svojstva smanjenja zasićenosti urina za struvite, svojstva alkalizacije urina i sadrži niske nivoe magnezijuma, kalcijuma i vitamina D.

Zdrava bešika počinje pravilnim balansom vitalnih hranljivih sastojaka. Višak minerala može da podstakne stvaranje kristala u urinu, što može dovesti do stvaranja kamenaca u bešici. To može prouzrokovati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtevaju negu veterinara.

Hill's nutricionisti i veterinari razvili su Prescription Diet c/d Multicare kliničku hranu specijalno formulisanu za podršku urinarnog zdravlja vaše mačke. U stvari, c/d Multicare je klinički dokazana hrana koja smanjuje stopu recidiva najčešćih urinarnih simptoma za 89%. Ova suva hrana je proizvedena sa piletinom i ima neodoljiv ukus koji će vaša mačka voleti.

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • Razlaže struvitno kamenje za manje od 7 dana (prosečno za 27 dana)
  • Smanjuje rizik od stvaranja struvita i kalcijum-oksalata
  • Doživotno hranjenje koristi mačkama sa urinarnim simptomima
  • S+OXSHIELD: Formulisana da promoviše urinarnu sredinu koja smanjuje opasnost od razvoja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala


Kako ovaj proizvod deluje:

  • Promoviše poželjne pH nivoe urina kako bi smanjio rizik od stvaranja kamenca
  • Obogaćeno antioksidantima i omega-3 masnim kiselinama iz ribljeg ulja
  • Kontrolisani kalcijum i natrijum i dodat kalijum citrat


Važno je nastaviti hranjenje sa hranom za mačke PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Urinary Care za pomoć u održavanju zdravlja urinarnog trakta vaše mačke, čak i posle poboljšanja simptoma. Posavetujte se sa svojim veterinarom za više informacija o tome kako PRESCRIPTION DIET hrana može da im pomogne da nastave uživanje u srećnom i aktivnom životu.

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Žitarice, meso i derivati životinjskog porekla (piletina 14%), ekstrakti biljnog proteina, ulja i masti, minerali.
Supstance koje alkalizuju urin: Kalijum citrat (2 g/kg). 

Analitički sastojci: Proteini 32,0%, Sadržaj masti 15,2%, Sirova vlakna 0,94%, Omega-3 masne kiseline 0,7%, Hloridi 0,72%, Sumpor 0,70%, Hidroksiprolin 0,28%, Sirovi pepeo 5,1%, Kalcijum 0,75%, Fosfor 0,64%, Natrijum 0,35%, Kalijum 0,65%, Magnezijum 0,07%; po kg: Vitamin A 6.001 IU, Vitamin D3 638 IU, Vitamin E 500 mg, Beta-karoten 1,5 mg. 

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 52,7 mg, 3b202 (Jod) 0,8 mg, 3b405 (Bakar) 5,2 mg, 3b502 (Mangan) 5,5 mg, 3b603 (Cink) 109 mg, 3b801 (Selen) 0,1 mg, s prirodnim antioksidantima. 

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasle mačke, Starije mačke
Svojstvo ishrane Infekcije mokraćnih kanala
Veličina pakovanja 1,5 kg
Ukus Piletina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.