Početna Proizvodi Psi Kreveti Kreveti FE LEŽAJ SIESTA DELUXE 4 CRNA 61,5x45x21,5cm

FE LEŽAJ SIESTA DELUXE 4 CRNA 61,5x45x21,5cm

Šifra: FE70204936
EAN: 8010690071916
Opis proizvoda

Ferplast Ležaj Siesta Deluxe 4 Crna 61,5X45X21,5 cm
FERPLAST SIESTA DELUXE 4PLASTIČNI LEŽAJ ZA PSE Na ležaj možete staviti jastuk ili navući presvlaku. Na dnu je guma koja sprečava klizanje i prorezi koji omogućuju lakši protok vazduha. Dostupne boje: bordo, golubije siva, srebrna, roza, crna. Dimenzije: 61,5 x 45 x 21,5 cm.Serijski broj utisnut na pakiranju. Proizvođač: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia. Zemlja porekla: Italija. Uvoznik: Linevet d.o.o., Industrijska zona, blok 25 2, hala B, 22330 Nova Pazova, tel: 022/ 21-50-206 www.linevet.rs

Karakteristike proizvoda
Veličina S
Materijal Plastika
Boja Crna
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.