Početna Proizvodi Male životinje Gnezda FE KUĆICA ISBA 4638 ZA MALE ŽIVOTINJE MIX BOJA 10,4x11,4x11cm

FE KUĆICA ISBA 4638 ZA MALE ŽIVOTINJE MIX BOJA 10,4x11,4x11cm

Šifra: FE84638799
EAN: 8010690061832
Opis proizvoda

Ferplast Kućica Isba 4638 Za Male Životinje Mix Boja 10,4X11,4X11 cm
PLASTIČNA KUĆICA ZA HRČKAProstrana plastična kućica za hrčka sa ravnim krovom.Modeli: ISBA 4638 - 10,4x11,4x11cm - za hrčke.Proizvođač: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italija. Država porekla: Ukrajina.

Karakteristike proizvoda
Vrsta proizvoda Kućica
Vrste životinja Hrčci
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.