Početna Psi Ishrana Dodaci ishrani C RENAL COMBI 150g

Candioli Renal COMBI 150 g

Šifra: CPAE4335
EAN: 8025767543357
Opis proizvoda

Candioli Renal COMBI
Dopunska hrana za pse i mačke u obliku palatabilnog praha. Potpuno rešenje za poboljšanje stanja bubrega. Sadrži kalcijumove soli (vezane za fosfate), natrijum-bikarbonat i Lactobacillus acidophilus.

UPUTSTVA ZA PRAVILNO KORIŠĆENJE: Za odrasle pse i mačke.
Renal COMBI osigurava kalcijum karbonat, kalcijum laktat glukonat, hitosan, natrijum bikarbonat za kontrolu hiperfosfatemije i metaboličke acidoze. Frukto-oligosaharidi, polifenoli maslinovog ulja, Lactobacillus acidophilus i vitamini, sadržani u Renal COMBI-u pogoduju antioksidacijskoj odbrani i normalnom funkcionisanju bubrega.

Pomešajte Renal COMBI sa hranom, 0,2 g praha na svaki kg telesne težine, dnevno prema sledećoj dnevnoj količini:
1 mala merica na svakih 2,5 kg
1 velika merica na svakih 10 kg

Dnevne količine mogu se davati jednom (1) dnevno uz glavni obrok ili podeliti u 2 ili 3 hranjenja, prema broju obroka. Proizvod se najbolje meša s mokrom hranom za životinje. U slučaju suve hrane, blago navlažiti granule kako bi se osiguralo dobro prijanjanje praha i njegov celokupni unos. Sveža voda uvek treba biti dostupna.

Minimalni rok trajanja je period u kojem, u pravilnim uslovima čuvanja, proizvod zadržava svoja svojstva. Nakon upotrebe bocu držati zatvorenom. Čuvati na suvom mestu i zaštititi od sunčevog svetla i izvora toplote pre i nakon otvaranja. Nije za prehranu ljudi.

Najbolje upotrebiti do, serijski broj: otisnuto je na dnu pakovanja.
Proizvedeno u Italiji. Candioli S.r.I. Strada Comunale di None, 1 - 10092 Beinasco (T0), customer.care@candioli.it - www.candioli.it

Sastojci

Sastav: kalcijum-karbonat 26%, frukto-oligosaharidi, kalcijum-laktat-glukonat 16%, maltodekstrin, hitosan, natrijum-bikarbonat 6%, natrijum pirofosfat, kvasci [pivski kvasac], stočno brašno s visokim udelom belančevina od lupine, suncokretovo ulje.

Analitički sastav: Sirove belančevine 1,5% Sirova vlakna 0,5% - Sirova mast 1,0% - Sirovi pepeo 0,5% - Vlaga 4,0%.

Dodaci po kg: 
Vitamini: Piridoksin hidrohlorid 3a831 5.000 mg - Folna kiselina 3a316 2.000 mg - Cijanokobalamin 100 mg - Vitamin E 3a700 8 IJ.
Senzorni dodaci: Olea europaea L.: Ekstrakt Masline 20.000 mg
Stabilizatori crevne flore: Lactobacillus acidophilus CECT 4529 4b175 6,3x10^11 CFU
Supstance za sprečavanje zgrudnjavanja: Koloidni silicijum dioksid E551b 5.000 mg

PO KAŠIČICI  MALA (0,5 g) VELIKA (2 g)
Lactobacillus acidophilus 3,15x10^8 CFU 1,26x10^9 CFU
Olea europaea L.: Ekstrakt Masline 10 mg 40 mg
Frukto-oligosaharidi   100 mg 400 mg

 

 

 

 

 

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Prah
Vrsta pakovanja hrane Bočica
Svojstvo ishrane Insuficijencija bubrega
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.