C OPTIVET 50 ml

Šifra: CPS123
EAN: 8025767001239
Opis proizvoda

Candioli Pharma Optivet 50 ml
Naziv: OptiVet kapi, bočica od 50 ml Indikacije: OptiVet je rastvor za čišćenje očiju pasa, mačaka, glodara, feretki i drugih malih životinja. Izotonični rastvor koji čisti oko i na higijenski način uklanja dlake, prljavštinu i iscedak iz očiju. Uklanja mrlje oko očiju nastale kao proizvod preteranog lučenja suza (efekat izbeljivanja). Zbog svog blagog sastava može se koristiti kao veštačke suze. Brzo smiruje nadraženost oka.U slučaju kontakta sa očima nema kontraindikacije. Kapi su korisne tokom farmakološkog tretmana i uklanjanja dlake nakon šišanja i četkanja. Sastav: Voda, dinatrijum fosfat, natrijum hlorid, natrijum fosfat, dinatrijum EDTA, benzalkonijum hlorid.Način upotrebe: Ukloniti prljavštinu oko očiju i očnih kapaka koristeću natopljenu vatu ili gazu.ČUVATI VAN DOMAŠAJA DECE. DRŽATI TUBU ZATVORENU NAKON UPOTREBE.OVO JE DODATAK ISHRANI A NE LEK. Proizvođač: Candioli Farmaceutici S.p.A Via A. manzoni, 2 - 10092 BEINASCO (TO), Italija Uvoznik za Srbiju: Linevet doo Industrijska zona 25 2, hala b, 22330 Nova Pazova 022/ 2150 206

Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.