C NEOXIDE 100 ml

Šifra: CPS122
EAN: 8025767401220
Opis proizvoda

Candioli Pharma Neoxide 100 ml
Naziv: Neoxide®, 100ml bočica sa anatomskom i atraumatskom kapaljkom Indikacije: Otološki preparat za pse i mačke sa ketolitičkim, cerumenolitičkim, emolijetičkim, rehidrirajućim i higijenskim svojstvima. Indikovan je za higijensko čišćenje zdravih ušiju životinja. Takođe, zahvaljujući svojim karakteristikama koristi se za prevenciju otitisa kod predisponiranih rasa (kokeri, pudel, itd.). Ovaj proizvod se takođe može koristiti kao adjuvans kod medikamentoznih terapija infekcija uha različite etiologije.Sastav: Dipropilen glikol, glycerin, propilen glikol, oleinska kiselina, mlečna kiselina, salicilna kiselina, dodatak Aloe ferox .%, propolis, parfem, voda, hlorheksidin diglukonat 0.005%Način upotrebe: Pogledati uputstvo unutar pakovanja.Preventivna uputstva: Pročitajte uputstvo pre upotrebe.. Nakon upotrebe oprati ruke.Proizvod izaziva iritaciju oka. U slučaju kontakta sa očima, bolno mesto ispirati vodom. Ukoliko imate kontaktna sočiva, potrebno ih je skinuti. Nastaviti sa ispiranjem. Ukoliko se iritacija nastavi, konsultujte se sa doktorom. Ukoliko je potreban savet lekara, pokažite ambalažu proizvoda sa sadržajem.ČUVATI VAN DOMAŠAJA DECE. DRŽATI BOČICU ZATVORENU NAKON UPOTREBE.OVO JE DODATAK ISHRANI A NE LEK.Proizvođač: Candioli Farmaceutici S.p.A Via A. manzoni, 2 - 10092 BEINASCO (TO), Italija Uvoznik za Srbiju: Linevet doo,Industrijska zona 25 2, hala b, 22330 Nova Pazova 022/ 2150 206

Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.