Candioli Coprosol Solution 2 L

Šifra: CPA501
EAN: 8025767605017
Opis proizvoda

Candioli Coprosol
Rastvor natrijum nitrata specifične težine 1.200 pogodan za upotrebu u fekalnim parazitološkim analizama u svim flotacijskim tehnikama. Njegova upotreba sa Copro Kit je posebno praktična.
Prečišćena voda, natrijum nitrat.

Opasnost: Može da izazove ozbiljne očne iritacije. Ako dođe do iritacije potražite medicinsku pomoć. Držite van domašaja dece, pročitati uputstvo pre upotrebe, obavezno prati ruke nakon upotrebe Coprosola, korisiti zaštitne rukavice i naočare.
Samo za veterinarsku upotrebu.

Proizvodi: ACEL pharma S.r.l Via Manzoli 2, 10092 Beinasco (Turin), Italija.

Karakteristike proizvoda
Vrsta životinje Psi, Mačke
Vrsta dijagnostičke opreme Rastvor za čuvanje uzorka
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.