Početna Proizvodi Psi Ishrana Dodaci ishrani C CHONDROACTIVE ULTRA 90 tbl.

C CHONDROACTIVE ULTRA 90 tbl.

Šifra: CPT1910
EAN: 8025767019104
Opis proizvoda

Candioli Pharma Chondroactive Ultra 90 Tbl.
Naziv: ChondroActive Ultra, 90 tableta. Dopunska hrana za pse.Indikacije: ChondroActive Ultra je pogodan za zaštitu i održavanje funkcije zglobova, sprečava degradaciju hrskavice kod životinja sa problemima preopterec?enja zglobova, gojaznosti, nestabilnosti zglobova, genetske predispozicije, abnormalnosti zglobova, pogoršanja metabolizma u zglobovima i koštanom sistemu. Njegova upotreba je takođe naznačena tokom perioda rasta kako bi se završio kompletan razvoj zgloba, kao i kod veoma fizički aktivnih jedinki. Glukozamin i hondroitin sulfat su glavni glikozaminoglikani u matriksu hrskavice i esencijalni su za zdravlje zglobova.Ekstrakt Bosvellia/tamjan (Casperome®), konjugovan sa fosfolipidima radi poboljšanja njegove apsorpcije, pomaže u obnavljanju pokretljivosti zglobova, u slučaju artikularne disfunkcije.Sastav: Glukozamin hidrohlorid 13.2.8, Hondroitin sulfat 9.17.1, Mono and digliceridi masne kiseline (Behenic acid) 13.6.9, Magnezijum stearat 11.2.10. Aditivi po kg: Vitamini i provitamini: Vitamin E/all-alfa-tokoferil acetat 3a700 IU 15,000 Prirodni proizvod - botanički dobijen: Boswellia serrata Roxb. ex Colebr.: Olibanum ekstrakt: mg 50,000 Mikro elementi: Mangan sulfat monohidrat E5 mg 450 Emulgatori i stabilizatori: Mikrokristalna celuloza E460 mg 425,500 Veziva i koagulansi: Silikatni koloid E551b mg 15,000. Način upotrebe: Dati direktno u usta ili mešano sa hranom 1 tabletu na 20 kg t.m. dnevno. Dnevna količina od 2 tablete je dovoljna za životinje preko 40 kg t.m. Bolje je podeliti dnevnu dozu u dva davanja. ČUVATI VAN DOMAŠAJA DECE. DRŽATI TUBU ZATVORENU NAKON UPOTREBE. OVO JE DODATAK ISHRANI A NE LEK.Proizvođač: Candioli Farmaceutici S.p.A Via A. manzoni, 2 - 10092 BEINASCO (TO), Italija Uvoznik za Srbiju: Linevet dooIndustrijska zona 25 2, hala b, 22330 Nova Pazova 022/ 2150 206

Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.