C ACTEA DERMO 50 ml

Šifra: CPA1322
EAN: 8025767613227
Opis proizvoda

Candioli Pharma Actea Dermo 50 ml
Naziv: Actea® DERMO, sprej boca 50ml Indikacije: Losion za dermatološku upotrebu kod pasa i mačaka indikovan za upotrebu kod stanja koja se karakterišu svrabom, crvenilom, promenama u hidrolipidnom sloju kože i bakteriskoj i gljivičnoj flori, kod stanja gde je pojačana produkcija sebuma, neprijatan miris. Zahvaljujući svojim protektivnim, umirujućim i higijenskim svojstvima, Actea® Dermo se može koristiti za prevenciju oboljenja kože razlićčite etiologije kod predisponiranih životinja.Sastav: voda, propilen glikol, sorbitol, laktofericin, glicerofosfoinozitol lizin, ekstrakt Syringa vulgaris, maltodekstrin, tokoferol, lecitin, arginin, triklozan, ulje semena Ricinus communis, Mg aluminijum silikat, glicin hidrohlorid, ppg-26-buteth-26, ricinusovo ulje, karbomer, benzil alkohol, etil-heksi-glicerin, fenoksietanol.Posebna LAS® tehnologija je patentirana kombinacija prirodnih molekula za efikasnu kontrolu upale, svraba i prevenciju bakterijske i gljivične infekcije.Način upotrebe: Naneti odgovarajuću količinu proizvoda na mesto koje se tretira 2 puta dnevno. Nežno utrljati proizvod na kožu, po površini koja se tretira. Mazati dok se proizvod ne upije (prodre hidrolipidni sloj kože). Ponavljati postupak 10-20 dana uzastopno, dok se ne povrati normalna funkcija kože.ČUVATI VAN DOMAŠAJA DECE. DRŽATI BOCU ZATVORENU NAKON UPOTREBE.OVO JE DODATAK ISHRANI A NE LEK. Proizvođač: ACEL pharma S.r.l Via Manzoli 2, 10092 Beinasco (Turin), Italija Uvoznik: LINEVET DOO, Industrijska zona - blok 25 2, hala b, 22330 Nova Pazova, Srbija 022/ 2150 206, [email protected]

Karakteristike proizvoda
Vrsta higijenskog proizvoda Preparat za negu kože i dlake
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.