Početna Proizvodi Psi Poslastice Funkcionalne poslastice BB POSLASTICA WEIGHT SUPPORT 100g

Boxby Weight Support Hypoallergenic Poslastica za Pse Losos 100 g

Šifra: BB8114021916
EAN: 8716793909209
Opis proizvoda

Dopunska hrana za pse starije od 4 meseca. Funkcionalna poslastica koja pomaže u smanjenju debljanja i promoviše zdravo održavanje težine. Sadrži nizak sadržaj masti, visok sadržaj vlakana i stoga je lako svarljiv. Ova poslastica je idealna za gojazne i dijabetičare, a pogodna je i za starije pse.

  • Nizak nivo nezasićenih masti: 3,5% - Losos je zdrav izvor nezasićenih masnih kiselina
  • Sa lososom kao lako svarljivim izvorom životinjskih proteina - Losos se takođe koristi kao lako svarljiv izvor proteina. Ovi proteini daju telu vašeg psa dodatni okidač za dodatni unos vode. Ovo pomaže u gubitku težine ili održavanju zdrave težine.
  • Visok sadržaj vlakana: 14% iz slatkog krompira i paradajza - Razlikuje se od ostalih ugljenih hidrata jer se vlakna fermentišu u debelom crevu i ne vare u tankom crevu kao skrob. Zbog toga je potrebno više vremena za varenje složenih ugljenih hidrata.
  • Korišćenje vlakana može pomoći u kontroli težine vašeg psa ili pomoći u gubitku težine. To je zato što vlakna pomažu psima da se osećaju sitim dok troše manje kalorija.
  • Hladno presovano ispod 60°C - Proizvodnja do maksimalno 60°C čuva hranljive vrednosti, posebno proteine i arome sastojaka koji se koriste u ovom proizvodu
  • Bez žitarica, bez glutena - Neki psi mogu patiti od problema sa varenjem ili bolova u stomaku zbog jedenja žitarica ili glutena. Zato u ovom proizvodu koristimo druge izvore ugljenih hidrata iz povrća.


Čuvati na hladnom i suvom mestu.

Sastojci

Sastav: Losos (26%), vlakna lupine, slatki krompir, glicerin, pahuljice od krompira, pulpa krompira, brašno  od paradajza, propilen glikol, suncokretovo ulje.

Analitički sastav: Sirovi proteini 18%, Sirovi masti 3,5%, Sirovi pepeo 5,5%, Sirova vlakna 14%, Vlaga 20%. Konzervansi: limunska kiselina, kalijum sorbat.

Metabolička energija: 260 kcal/100 g.

Preporuka za hranjenje

Preporučuje se konsultacija sa veterinarom radi dijagnostikovanja problema sa težinom i dnevnih količina u skladu sa režimom ishrane. Psi treba da budu pod nadzorom sve vreme tokom hranjenja. Voda mora da bude stalno dostupna. 

Težina psa Dnevna količina
<10 kg 1 - 3 kom
10 - 30 kg 1 - 5 kom
>30 kg 1 - 10 kom

 

Karakteristike proizvoda
Starost Odrasli psi, Štenci, Stariji psi
Namena poslastice Svakodnevna poslastica, Kontrola telesne mase, Poslastica bez žitarica, Poslastica bez glutena, Hipoalergena poslastica
Ukus Losos
Vrsta poslastice Komadići
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.