Početna Proizvodi Psi Poslastice Funkcionalne poslastice BB POSLASTICA URINARY CARE 100g

Boxby Urinary Care Hypoallergenic Poslastica za Pse Patka 100 g

Šifra: BB8114021913
EAN: 8716793909193
Opis proizvoda

Dopunska hrana za pse starije od 4 meseca. Funkcionalna poslastica koja pomaže u prevenciji i lečenju struvitnog peska i kamenca. Dodatak aminokiseline DL-metionin i amonijum hlorida pomaže da se snizi pH vrednost, stvarajući manje poželjno okruženje za formiranje strukova.

  • Patka kao jedini izvor životinjskih proteina - To je dobro prihvaćen izvor proteina da bi se izbegle reakcije preosetljivosti kod pasa. Bogat je gvožđem i obezbeđuje psima mršav izvor proteina koji se lako vari.
  • Hladno presovano ispod 60°C - Proizvodnja do maksimalno 60°C čuva hranljive vrednosti, posebno proteine i arome sastojaka koji se koriste u ovom proizvodu
  • Bez žitarica, bez glutena - Neki psi mogu patiti od problema sa varenjem ili bolova u stomaku zbog jedenja žitarica ili glutena. Zato u ovom proizvodu koristimo druge izvore ugljenih hidrata iz povrća.
  • Amino kiselina i DL metionin - DL-metionin je prirodna aminokiselina koja se koristi kao dodatak ishrani. Smanjuje pH vrednost urina kako bi sprečio stvaranje struvitnog kamenja i stoga se koristi za lečenje i prevenciju infekcija bešike i kamena u bešici kod pasa.
  • Brusnica: razbija loše bakterije - Brusnice su bogate antioksidansima i hranljivim materijama. Oni podržavaju imuni sistem vašeg psa i smanjuju upalu.
  • Vitamin A, vitamin D3 i vitamin E - Vitamin A pomaže telu vašeg psa da se bori protiv virusa i bakterija. Vitamin D3 pomaže u apsorpciji kalcijuma i fosfora. Vitamin E podržava rad ćelija i metabolizam masti i važan je za rast mišića.

Čuvati na hladnom i suvom mestu.

Sastojci

Sastav: Pahuljice od krumpira, pačja mast (26%), slatki krompir, glicerin, skrob od graška, propilen glikol, amonijum hlorid, DL-metionin, prah brusnice, suncokretovo ulje, Vitamin A (3a672a): 4650 IU, Vitamin D3 (3a671): 465 IU, Vitamin E (3a700): 230 mg/kg.

Analitički sastav: Sirovi proteini 20%, Sirove masti 4,5%, Sirovi pepeo 6%, Sirova vlakna 1%, Vlaga 20%. Konzervansi: limunska kiselina, kalijum sorbat.

Metabolička energija: 315 kcal/100 g.

Preporuka za hranjenje

Preporučuje se konsultacija sa veterinarom radi dijagnostikovanja struvitnog peska i struvitnih kamenaca i dnevne količine u skladu sa režimom ishrane. Psi treba da budu pod nadzorom sve vreme tokom hranjenja. Voda mora da bude stalno dostupna.

Težina psa Dnevna količina
<10 kg 1 - 5 kom
10 - 30 kg 3 - 10 kom
>30 kg 5 - 15 kom

 

Karakteristike proizvoda
Starost Odrasli psi, Štenci, Stariji psi
Namena poslastice Svakodnevna poslastica, Poslastica bez žitarica, Poslastica bez glutena, Hipoalergena poslastica, Zaštita mokraćnog sustava
Ukus Patka
Vrsta poslastice Komadići
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.