Početna Proizvodi Psi Poslastice Funkcionalne poslastice BB POSLASTICA SENSITIVE PROTEIN 100g

Boxby Sensitive Protein Hypoallergenic Poslastica za Pse Losos 100 g

Šifra: BB8114021915
EAN: 8716793909223
Opis proizvoda

Dopunska hrana za pse starije od 4 meseca. Funkcionalna poslastica koja sadrži hidrolizovane proteine iz ribe. U hrani u kojoj su proteini hidrolizovani, ne izazivaju alergijsku reakciju na ove proteine. Proteini se razlažu na manje delove da bi se izbegla reakcija imunog sistema.

  • 50% hidrolizovani losos - Hidroliza koristi vodu u kojoj se koriste različiti enzimi za hemijsko razbijanje proteinskih molekula na male komadiće: aminokiseline i peptide. Komadi su toliko mali da telo više ne može da prepozna proteine iz ishrane. Rezultat je da su ovi proteini lako svarljivi i stoga imaju bolje nutritivne profile od običnih proteina.
  • Losos kao lako svarljiv izvor životinjskih proteina – Losos je poznat po zdravim nezasićenim mastima i malo kalorija, pa se naziva posnim proteinom. Konzumiranje vitkih proteina daje vašem psu vitamine i minerale potrebne za efikasan metabolizam.
  • Omega 3 i 6 masne kiseline - Omega 3 i omega 6 masne kiseline se dodaju da obezbede esencijalne aminokiseline potrebne za kožu i dlaku.
  • Krompir – Krompir je bogat hranljivim materijama za jačanje i poboljšanje imunološkog sistema i održavanje zdrave kože i kose.
  • Hladno presovano ispod 60°C - Proizvodnja do maksimalno 60°C čuva hranljive vrednosti, posebno proteine i arome sastojaka koji se koriste u ovom proizvodu
  • Bez pšenice, bez soje - Neki psi mogu patiti od problema sa varenjem, bolova u stomaku, iritirane kože ili krzna zbog jedenja proteina pšenice ili soje. Zbog toga koristimo pirinčano brašno kao žitarice.

Čuvajte na hladnom i suvom mestu.

Sastojci

Sastav: Hidrolizovani losos (50%), pahuljice od krompira, pirinčano brašno, Omega-3 masne kiseline, propilen glikol, Omega-6 masne kiseline.

Analitički sastav: Sirovi proteini 23,5%, Sirovi masti 5%, Sirovi pepeo 2%, Sirova vlakna 1%, Vlaga 20%. Konzervansi: limunska kiselina, kalijum sorbat.

Metabolička energija: 333 kcal/100 g.

Preporuka za hranjenje

Uputstvo za hranjenje: Preporučuje se konsultacija sa veterinarom radi dijagnostikovanja intolerancije i dnevnih količina u skladu sa režimom ishrane. Psi treba da budu pod nadzorom sve vreme tokom hranjenja. Voda mora da bude stalno dostupna. Težina psa Dnevna količina
<10 kg 2 - 10 kom
10 - 30 kg 10 - 20 kom
>30 kg 20 - 30 kom

 

Karakteristike proizvoda
Starost Odrasli psi, Štenci, Stariji psi
Namena poslastice Svakodnevna poslastica, Zdravlje kože i dlake, Poslastica bez glutena, Hipoalergena poslastica
Ukus Losos
Vrsta poslastice Komadići
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.