Početna Proizvodi Psi Poslastice Funkcionalne poslastice BB POSLASTICA JOINT & MOBILITY 100g

Boxby Joint & Mobility Hypoallergenic Poslastica za Pse Patka 100 g

Šifra: BB8114021912
EAN: 8716793909216
Opis proizvoda

Dopunska hrana za pse starije od 4 meseca. Funkcionalna poslastica koja pruža podršku psima koji pate od problema sa zglobovima i pokretljivošću. Kalcijum fruktoborat poboljšava pokretljivost zglobova, smanjuje bol i smanjuje inflamatorne markere. Glukozamin i hondroitin sulfat su građevinski blokovi za proizvodnju matriksa hrskavice. Zelenousna školjka ima antiinflamatorno dejstvo.

  • Kalcijum fruktoborat - Kalcijum fruktoborat je jedinjenje koje se nalazi u određenom voću, orašastim plodovima i mahunarkama, a sastoji se od kalcijuma, fruktoze i bora. Pokazalo se da kalcijum fruktoborat nema štetne efekte i ima višestruko blagotvorno dejstvo na ljude, uključujući antioksidativna i antiinflamatorna svojstva, antitumorske efekte i sposobnost da smanji bol i poboljša funkciju artritičnih zglobova.
  • Glukozamin - Obezbeđuje gradivne blokove za proizvodnju matriksa hrskavice za popravku zglobne hrskavice vašeg psa.
  • Hondroitin sulfat - Promoviše zadržavanje vode i elastičnost u hrskavici, podržavajući apsorpciju udara i negujući hrskavicu. Ima antiinflamatorni efekat i obezbeđuje gradivne blokove za proizvodnju matriksa hrskavice.
  • Zelenousna školjka – Sadrži mnoge hranljive materije, uključujući vitamine, minerale, omega-3 masne kiseline i glikozaminoglikane, i imaju antiinflamatornu funkciju koja pomaže u popravljanju mišića i poboljšava funkciju zglobova.
  • Vitamin D, vitamin E i biotin - Vitamin D pomaže u balansiranju minerala poput fosfora i kalcijuma za zdrav rast kostiju. Vitamin E podržava rad ćelija i metabolizam masti i važan je za rast mišića. Biotin podržava zdrav imuni sistem.
  • Metilsulfonilmetan (MSM) - Metilsulfonilmetan (MSM) je prirodni dodatak koji se koristi kao antioksidans i antiinflamatorno sredstvo za osteoartritis.
  • Patka: jedini izvor životinjskih proteina - Patka je dobro prihvaćen izvor proteina da bi se izbegle reakcije preosetljivosti kod pasa. Bogat je gvožđem i obezbeđuje psima mršav izvor proteina koji se lako vari.
  • Hladno presovano ispod 60°C - Proizvodnja do maksimalno 60°C čuva hranljive vrednosti, posebno proteine i arome sastojaka koji se koriste u ovom proizvodu
  • Bez žitarica, bez glutena - Neki psi mogu patiti od problema sa varenjem ili bolova u stomaku zbog jedenja žitarica ili glutena. Zato u ovom proizvodu koristimo druge izvore ugljenih hidrata iz povrća.


Čuvati na hladnom i suvom mestu.

Sastojci

Sastav: pačije meso (26%), krompir pahuljice, glicerin, glukozamin, dagnje zelenih usana, hondroitin sulfat, metilsulfonilmetan (MSM), skrob tapioke, propilen glikol, suncokretovo ulje, kalcijum fruktoborat, vitamin D3: (3a250707), vitamin D3 Vitamin E (3a700): 18 mg/kg, vitamin B8 (biotin): 130 µg/kg.

Analitički sastav: Sirovi proteini 22%, Sirovi masti 4,5%, Sirovi pepeo 9,5%, Sirova vlakna 0,5%, Vlaga 20%.

Konzervansi: limunska kiselina, kalijum sorbat.

Metabolička energija: 303 kcal/100 g.

Preporuka za hranjenje

Uputstvo za hranjenje: Preporučuje se konsultacija sa veterinarom radi dijagnostikovanja problema u kretanju i dnevnih količina u skladu sa režimom hranjenja. Psi treba da budu pod nadzorom sve vreme tokom hranjenja. Sveža voda treba uvek biti dostupna.

Težina psa Dnevna količina
<10 kg 1 - 3 kom
10 - 30 kg 1 - 5 kom
>30 kg 1 - 10 kom

 

Karakteristike proizvoda
Starost Odrasli psi, Štenci, Stariji psi
Namena poslastice Svakodnevna poslastica, Poslastica bez žitarica, Poslastica bez glutena, Hipoalergena poslastica, Zdravlje zglobova
Ukus Patka
Vrsta poslastice Komadići
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.