Početna Proizvodi Psi Poslastice Funkcionalne poslastice BB POSLASTICA INTESTINAL CARE 100g

Boxby Intestinal Care Hypoallergenic Poslastica za Pse Jagnjetina 100 g

Šifra: BB8114021914
EAN: 8716793909186
Opis proizvoda

Dopunska hrana za pse starije od 4 meseca. Funkcionalna poslastica koja stimuliše varenje pasa u slučaju lošeg varenja. Uz dodatak prebiotika (FOS, frukto-oligo-saharidi) koji podržavaju crevnu floru. Ova poslastica sadrži jagnjetinu kao jedini izvor životinjskih proteina. Jagnjetina je dobro prihvaćen izvor proteina koji sprečava reakcije preosetljivosti - što ga čini pogodnim za pse koji pate od netolerancije na sastojke i hranljive materije.

  • Prebiotik FOS podržava crevnu floru - Prebiotici su delimično ugljeni hidrati (FOS). FOS je skraćenica od frukto-oligosaharida i predstavlja kompleks ugljenih hidrata zasnovan na molekulima fruktoze. Inulin je primer FOS-a. Nalazi se u velikom broju voća, korena i žitarica kao što su pšenica, koren cikorije i ječam i deluje na sledeći način: Neguje zdravu floru i sprečava rast loših mikroorganizama Održava normalnu ravnotežu crevnih elektrolita Kontroliše ili smanjuje upalu Smanjuje rizik od crevnih problema
  • Krompir – Krompir je bogat hranljivim materijama za jačanje i poboljšanje imunološkog sistema i održavanje zdrave kože i kose.
  • Kokosovo ulje - Kokosovo ulje je kratkolančana masna kiselina i dobar je izvor energije za vašeg psa i lako je svarljivo.
  • Pirinač - Pirinač je odabrana žitarica jer je vrlo lako svarljiva. Pirinač daje energiju. Neki psi mogu patiti od probavne smetnje, bolova u stomaku ili iritirane kože ili krzna zbog jedenja pšenice. Iz tog razloga koristimo pirinač.
  • Hladno presovano ispod 60°C - Proizvodnja do maksimalno 60°C čuva hranljive vrednosti, posebno proteine i arome sastojaka koji se koriste u ovom proizvodu


Čuvati na hladnom i suvom mestu.

Sastojci

Sastav: pahuljice od krompira, jagnjetina (26%), pirinčano brašno, glicerin, kokosovo ulje, propilen glikol, inulin, suncokretovo ulje.

Analitički sastav: Sirovi proteini 16,5%, Sirovi masti 6,5%, Sirovi pepeo 7,5%, Sirova vlakna 1%, Vlaga 20%.

Konzervansi limunska kiselina, kalijum sorbat.

Metabolička energija: 319 kcal/100 g.

Preporuka za hranjenje

Uputstvo za hranjenje: Preporučuje se konsultacija sa veterinarom radi dijagnoze gastrointestinalnih poremećaja i dnevne količine prema ishrani. Psi treba da budu pod nadzorom sve vreme tokom hranjenja. Sveža voda treba uvek biti dostupna.

Težina psa Dnevna količica

<10 kg

1 - 5 kom
10 - 30 kg 3 - 10 kom
>30 kg 5 - 15 kom

 

Karakteristike proizvoda
Starost Odrasli psi, Štenci, Stariji psi
Namena poslastice Svakodnevna poslastica, Poslastica bez glutena, Hipoalergena poslastica, Zaštita digestivnog sistema
Ukus Jagnjetina
Vrsta poslastice Komadići
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.