Početna Proizvodi Mačke Ishrana Kompletna hrana A RAF SOUPE MAČKA ADULT PILETINA,PATKA I TESTENINA 100g

A RAF SOUPE MAČKA ADULT PILETINA,PATKA I TJESTENINA 100g

Šifra: A83787
EAN: 4017721837873
Opis proizvoda

animonda Rafiné® Mačka Adult Piletina,Patka i Tjestenina 100g
Animonda Rafiné Adult sa piletinom i pačetinom. Mokra hrana. Potpuna hrana za odrasle mačke. Hrana je posebno palatabilna i stimulira apetit. Hraniti prema priloženoj tablici, voda treba biti stalno dostupna. Sastav: mesa i derivati životinjskog porekla40%, (piletina 20%, patka10 %i 0,9% pasta),žitarice, ulja i masti, minerali. Analitički sastav: Sirovi proteini 8%, sirova ulja i masti 8 %, sirova vlaknina 0,3%, sirovi pepeo 2,5%, vlaga 81%. Dodaci (po kg)-Prehrambeni dodaci: Vit.D3: 200 IU, E6: 12 mg. Najbolje upotrebiti do, serijski broj i neto masa: otisnuto je na pakovanju. Čuvati na suvom i hladnom mestu. Proizvođač: ANIMONDA PETCARE gmbh, Frankfurter Str.31, 49214 Bad Rothenfelde, Nemačka. Zemlja porekla: Nemačka. Uvozi:Linevet doo,Industriska zona BB,22330 Nova pazova,Srbija,tel:022/21-50-206

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Vlažna
Vrsta pakovanja hrane Vrećica
Starost Odrasle mačke
Svojstvo ishrane Stimulacija apetita
Veličina pakovanja 100 g
Ukus Patka, Piletina, Testenina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.